FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Ma dajte ljudi, owo za prawni. Pa mozhe da se bude i turisticki wodich i opet donekle uspeshan polticar :)
A imamo predsednika koji je sa mog faksa <3. Filozofskog, zarwshio je Psihologiju :D.
Dodushe predsednik nam je nesposoban, ali opet :D. A po meni odlchina chowek i premijer Zoran djindjitj je zarwshio takodje filozofski fakultet. bio je sotziolog/filozof :)
Msm da zawisi najwishe od choweka.. i figuratiwno recheno "njegowih zwezda" :)

Ma dajte ljudi, owo za prawni. Pa mozhe da se bude i turisticki wodich i opet donekle uspeshan polticar :)
A imamo predsednika koji je sa mog faksa <3. Filozofskog, zarwshio je Psihologiju :D.
Dodushe predsednik nam je nesposoban, ali opet :D. A po meni odlchina chowek i premijer Zoran djindjitj je zarwshio takodje filozofski fakultet. bio je sotziolog/filozof :)
Msm da zawisi najwishe od choweka.. i figuratiwno recheno "njegowih zwezda" :)

Да...од човека зависи...
јер ако је неко тврд, тешко ће га одговарајући
калуп обликовати... :)

Pa tako neshto. ali prawi chowek it reba biti twrd. Kao shto je nash premijer pokojno i prichao. Onaj ko nema jasan staaw, i ko nema jachine u sebi da se suprostawi drugima nema shta da trazhi u politici. A najwetji kalup je zhiwot.. Tako da ono. zaista bawljenje politikom najwishe zawisi od chowekowog zhiwota i karaktera :).
Eto chisto sam hteo da to razjasnimo sa ambasadorkom :D

Čestitam svima koji su uspeli da se upišu, mnogo mi je drago zbog vas, iako se ne poznajemo, ali nadam se da će i za to biti prilike. A ja ću, bogami, još od sad da legnem na knjigu, bolje mi je da ja to na vreme počnem, nego da seposle vatam za glavu. Ionako nemam alternativu, ako ne upišem politikologiju pauziraću godinu. Nije da ja baš učim, ali ppočela sam da čitam, pa ću tako, malo po malo... Pišite i dalje kako ste prošli na prijemnom.

Ама девојко,
нема потребе да се толико трипујеш...
опусти се,
полако, одмори за распуст
а после, можеш, ајде, да кренеш од септембра
ако баш толико хоћеш :D

мислим, ја ти ово кажем јер ако хоћеш политикологију,
немаш разлога тоооолико да бринеш.
Није то ништа страшно...

Уосталом, окрени неких 40 страна где смо ми
чаробна генерција ' 90 почела да куца редове и редове
па ћеш свашта да налазиш
и ако је неко куцкао на овом подфоруму онда смо то ми...:mrgreen:
имаш овде гомилу тестова што смо остављали
и појединачних питања
и решених и нерешених и тако...

Ајд па се видимо за годину дана...:)

Ама девојко,
нема потребе да се толико трипујеш...
опусти се,
полако, одмори за распуст
а после, можеш, ајде, да кренеш од септембра
ако баш толико хоћеш :D

мислим, ја ти ово кажем јер ако хоћеш политикологију,
немаш разлога тоооолико да бринеш.
Није то ништа страшно...

Уосталом, окрени неких 40 страна где смо ми
чаробна генерција ' 90 почела да куца редове и редове
па ћеш свашта да налазиш
и ако је неко куцкао на овом подфоруму онда смо то ми...:mrgreen:
имаш овде гомилу тестова што смо остављали
и појединачних питања
и решених и нерешених и тако...

Ајд па се видимо за годину дана...:)

Ma ne tripujem se ja uopšte, samo dobro poznajem samu sebe. Ako ne počnem sad, onda će uvek biti "ima vremena, ima vremena", pa onda bubam deset dana pred prijemni. Ovako mi je bolje, da to na vreme završim pa da kuliram nekih mesec dana pred prijemni, s tim što ću jednom ili dvaput sve lepo da obnovim, da ostavim da mi se slegne... ;) Nije da se baš ne odvajam od stolice, ali onako, počinjem po malo, nije na odmet.ž
U vezi onog što je napisala Ambasadorka: ja lično imam jake političke veze, ali ako uopišem FPN, moram li se baviti striktno politikom i biti političar? Mislim da ne. Niko s tog fakulteta nije obavezan da sedi u Skupštini. Meni je to jako zanimljiv fakultet i mislim da pruža mnogo mogućnosti, a iskreno se nadam da će se vreme promeniti dok diplomiram, pa da veze uopšte neće biti potrebne (u ovo čisto sumnjam, ali ajde :mrgreen:).
U svakom slučaju, drago mi je što sam pronašla ovaj forum i istomišljenike, a nadam se i buduće kolege. :cao:

Ma ne tripujem se ja uopšte, samo dobro poznajem samu sebe. Ako ne počnem sad, onda će uvek biti "ima vremena, ima vremena", pa onda bubam deset dana pred prijemni. Ovako mi je bolje, da to na vreme završim pa da kuliram nekih mesec dana pred prijemni, s tim što ću jednom ili dvaput sve lepo da obnovim, da ostavim da mi se slegne... ;) Nije da se baš ne odvajam od stolice, ali onako, počinjem po malo, nije na odmet.ž
U vezi onog što je napisala Ambasadorka: ja lično imam jake političke veze, ali ako uopišem FPN, moram li se baviti striktno politikom i biti političar? Mislim da ne. Niko s tog fakulteta nije obavezan da sedi u Skupštini. Meni je to jako zanimljiv fakultet i mislim da pruža mnogo mogućnosti, a iskreno se nadam da će se vreme promeniti dok diplomiram, pa da veze uopšte neće biti potrebne (u ovo čisto sumnjam, ali ajde :mrgreen:).
U svakom slučaju, drago mi je što sam pronašla ovaj forum i istomišljenike, a nadam se i buduće kolege. :cao:

Ако је тако, онда си у праву...
немој 10 дана пред пријемни,
можеш и тада добро да урадиш али опет, велики је то стрес :confused:

лепо ти крени и не брини...
бићемо колеге...:)

1. Fakultet sam zavrsila sa prosekom 9,7
2. "Nedostatak" harizme ...hm, obicno TV lica ne pate od deficita iste
3. oprosteno ti je upustanje u debatu sa glavom punom predrasuda, tokom studija ces shvatiti da diplomatija podrazumeva prethodno poznavanje cinjenica pre davanja bilo kakvog misljenja o sagovorniku (pozdravi prof. dr Jelicu Stefanovic ako uopste stignes sa takvim stavom i razmisljanjem do njenog predmeta)

izvini molim te
prosto mi je neverovatno da neko sa prosekom 9,7 i harizmom koja vrišti iz njega
nema posao ..
a ako si TV lice, kako nemaš posao?
kao i za diplomatiju, i za tvoju rogobatnu psihoanalizu trebaju činjenice;)

Back