Iskrene cestitke svima koji su upisali!!Da vam se pohvalim, imao sam 20 poena iz skole,a upao sam u budzet glat(politikoloski). Inace,prijemni je bio mnogo laksi nego sto sam ocekivao. vidimo se . pozdrav!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deco, ukoliko nemate neku mnogo jaku POLITIČKU vezu, upišite Pravni fakultet. To vam je dobronameran savet jednog dipl.politikologa za međunarodne odnose.
Deco, ukoliko nemate neku mnogo jaku POLITIČKU vezu, upišite Pravni fakultet. To vam je dobronameran savet jednog dipl.politikologa za međunarodne odnose.
el to izgovor svakog prosečnog studenta?
jer obično se koriste iz dva razloga :
zbog nedostatka proseka
zbog nedostatka harizme.
Cestitam svima.Moram da se pohvalim i ja sam upala i to na budzet,na 21. mestu sam,valjda odatle ne mogu da me pomere.
baci sidro
![]()
sve cestitke na upisu,sad sam pogledao spiskove i provalio da ima dosta ljudi koji su iz skole doneli 40 bodova a na aprijemnom imaju po 16-17 poena,nece upasti ni na samofinansiranje,pa i ako su bili vukovci u nekoj lakoj skoli znali su sta se sprema za prijemni,tu logike nema![]()
sve cestitke na upisu,sad sam pogledao spiskove i provalio da ima dosta ljudi koji su iz skole doneli 40 bodova a na aprijemnom imaju po 16-17 poena,nece upasti ni na samofinansiranje,pa i ako su bili vukovci u nekoj lakoj skoli znali su sta se sprema za prijemni,tu logike nema![]()
Cestitam svima.Moram da se pohvalim i ja sam upala i to na budzet,na 21. mestu sam,valjda odatle ne mogu da me pomere.
Све ти супи објаснила...![]()
i tu imaš tri postulata :
- FPN im je bio alternativa, pa su došli radi reda
- bili su vukovci u nekoj turističkoj školi i slično
- bili su vukovci u nekoj laissez - faire gimnaziji, verovatno u Beogradu
![]()
A shto bash u Beogradu?
Ja bash chuo suprotno, da prowintzijaltzi guraju swoje i daju im bolju polaznu tachku, poklanjajutji im otzene, da konkurishu u metropoli...
hahahahahha
SUPIIIII
pa otkud i ti znaš za to
hahahahaha
nije to tačno ...
ustvari zavisi u kojoj gimnaziji
na primer, za moju važi da imamo stroge profesore i da naši učenici stvarno jako lepo prolaze na fakultetima..
ALI
kod nas je maltene bilo nemoguće biti vukovac
bilo je par blizanaca brata Čupića..
![]()
нЕсам могла да пишем цео ник
па рекох да направим нешто од тога...
као мене што понекад зову Ари
па ми било логично Супи
а може и Деми а и Глеми
ал Супи слађе
јел ваља?![]()
У праву си...
ево рецимо ми...
Сви кажу да је моја гимназија
покупила све штребере из Ниша
што и јесте у суштини..
ко каже да иде у гимназију "Бора Станковић" прво гледају да ли је нормалан
пошто мисле да смо много јака гимназија, што и није нетачно
али није ни толико тешко,
мислим, како за кога...
пуно зависи и од самог човека...
![]()
biografija žigolo
zanimanje žigolo
ime žigolo
![]()
Код овога је бар све
јасно речено...
манифестно овде преовладава...![]()
el to izgovor svakog prosečnog studenta?
jer obično se koriste iz dva razloga :
zbog nedostatka proseka
zbog nedostatka harizme.