FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Trebaju overene kopije svedocanstava...lekarski ne treba(bar nije trebao prolse godine) i mislim da se to ne menja...Diploma,svedocanstva,prijava za polaganje koja se kupuje na skriptarnici i original priznanica o uplati za polaganje prijemnog...
:)
ja s neba pa u rebra :D

Joj, ne znam sigurno,
ali mislim da treba neki licni dokument sa slikom.

A Cupic je...:lol:
Njegovo ponasanje vise odgovara muskom rodu.
Nesto kao Sopenhauer i ti fazoni :mrgreen:
Čupić je jedna živa legenda
moji su se oduševili kad sam im rekla da će mi on biti profesor na faksu
bio je pre neko veče u Poligrafu ..

Cheda je izbacio skoro nishta, osim vezbanja...ako mu je za verovati:think:
Ma sve je to "lagano"...
izbacio je i naselja ...

Sva su vjezbanja izbacena,
sva pitanja iz literature,
i par tabela.

Ako ne slaze....
mislim da neće slagati, al ono - pročitaj ...

jel bi mi prosledila te prijemne da ih pogledam. ..na jeckily@live.com
pa jedino da prekucavam dva teksta od po 60 pitanja ...
to eventualno u nedelju, ako možete da se strpite ?

ljudi jel nam treba lekarsko uverenje za upis??kazu negde da,negde ne....:(

šta, kao, ako si bolesna, ne smeš da studiraš
:mrgreen:
to možda treba za mašinstvo, tehničke fakultete, biologiju
ovde čisto sumnjam da treba ...

Sva su vjezbanja izbacena,
sva pitanja iz literature,
i par tabela.

Ako ne slaze....

Мислим да су од табела сасвим логичне
оне из прве три области јер табела Однос религије и магије
или Знак и симбол или
Социолошка дихотомија село и град
су стварно безвезе за састваљање питања...:confused:
а из вежбања само кључне ствари мада
ми се чини :think: да ће да поштује то што је рекао.

evo ih:)))
privredno pravo kao teorija je nastalo u......(St.Grcka ili Nemacka)
zemlju-poljoprivredu kao osn.izvor drustvenog prosperiteta uzimaju.....(merkanlisti ili socijalutopisti)
religija je....(oblik drust.svesti posvecen istini ili iracionalan pristup pojavama)
evoluciju predstavlja......(kvantitativna promena u strukturi drust.,relativno mirovanje pojava,promene odnosa u strukturi drustva)
Ovo su pitanja sa nekih testova ali se pojavljuju razl.odgovori,a nisam uspela da pronadjem u knjizi tako da HVALA,HVALA :) :)

Imam problem bukvalno sa istim pitanjima. S tim sto se ja spremam za BPS i takodje polazem soc.za prijemni. Kupila sam pitanja sa odgovorima u fotokopirnici koja prodaje skripte, ispitna pitanja i sl., medjutim nasla sam nekoliko pogresnih odgovora i sada sumnjam u sve i sve ih redom proveravam.

E sad, sto se tice ovog pitanja: Zemlju-poljoprivredu kao osn.izvor drustvenog prosperiteta uzimaju: 1. merkantilisti, 2. fiziokrati, 3. socijalutopisti - idioti su zaokruzili merantiliste:dash:. Ja, koliko znam, i koliko sam nasla na wikipediji, u pitanju su fiziokrati, a sad citam gore da su socijalutopisti:think:

Za evoluciju - da, to su promene odnosa u strukturi drustva, a mene interesuje jos i revolucija, tj pitanje: Revoluciju karakterise - 1. oruzana borba za preuzimanje vlasti, 2. promena odnosa izmedju elemenata u strukturi drustva, 3. preuzimanje vlasti
Ja mislim da je pod 2, tako je i zaokruzeno, ali nisam sigurna....

I ovo pitanje za religiju....Isto mi pise da je odgovor - oblik drust.svesti posvecen istini, a sad ispade da nije....

O, boze, popizdecu do prijemnog.:evil:

a čekaj, Ivana bre
odakle su ta pitanja, kad NE postoje u knjizi?
mislim, znam da je bilo pitanje : ko je rekao filozofija je manje od nauke i više od nauke
ali baš ta pitanja, to je nemoguće, to nema u knjizi ...

'de je ovo?

zemlju-poljoprivredu kao osn.izvor drustvenog prosperiteta uzimaju.....(merkanlisti ili socijalutopisti)
koji bre merkanlisti, 'de je to u knjizi?

religija je....(oblik drust.svesti posvecen istini ili iracionalan pristup pojavama)
iracionalan pristup pojavama je više konkretan čin
dok je sama religija oblik društvene svesti ...

evoluciju predstavlja......(kvantitativna promena u strukturi drust.,relativno mirovanje pojava,promene odnosa u strukturi drustva)
kako pod 2?

Poslednja izmena:
a čekaj, Ivana bre
odakle su ta pitanja, kad NE postoje u knjizi?
mislim, znam da je bilo pitanje : ko je rekao filozofija je manje od nauke i više od nauke
ali baš ta pitanja, to je nemoguće, to nema u knjizi ...

'de je ovo?

koji bre merkanlisti, 'de je to u knjizi?

okej, pod 2.

okej i ovo pod 1 ...

Nema onih pitanja u knjizi.
I neće biti debilnih citata,
nije ih ni do sada bilo..

Back