gema
Aktivan član
- Poruka
- 1.056
a kako se zovu vise skole u niskim zgradama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A u cemu je onda razlika sa FONom ? I to ti je takoreci grana ekonomije i kada zavrsis ovaj fax radis sve iste poslove kao i ekonomista
(Sem ako misli neko upisati smer za informatiku na FONu)
nemoj da gledas koji je naporan, nego koji se isplati
da, da to sam cula....pa ako je tako ici cu na ekonomiju, valjda:-) ionako me malo zbunjuje racunarstvo i informattika, ne volim to nikako, na fonu, toga nadam se nema puno na ekonomiji, heheh a mora biti, ijao jbm ti ovako vazne odlukeU pravu si.
Ali u sustini kad se zaposljavas mislim da imas malo vece sanse sa ekonomijom .... ali nistra strasno![]()
A u cemu je onda razlika sa FONom ? I to ti je takoreci grana ekonomije i kada zavrsis ovaj fax radis sve iste poslove kao i ekonomista
(Sem ako misli neko upisati smer za informatiku na FONu)
Imaaa li ko da je na smeru inform.tehn. i sistemi?? zanima me je l' mnogo tesko, ima li se vremena za sta jos sem za ucenje, ja sam sad na kraju 3.god ali sam drustv pa moram a odlucim ovog leta... imam 5 i iz inf i iz mat i tako to, ali nije sad da nesto preprepreterano znam, jednostavno za kontr naucimmolim vas neki savet, moram da donesem pravu odluku, nema mi posle kukanja, prebacivanja i slicno. i da, je l' moze neko da mi akze gde i sta mogu sve da raim sa tim smerom?
hvala unapred ^^![]()