liberal82
Zainteresovan član
- Poruka
- 406
oo boze....... kakvo plitko razmisljanje..... prava modelsica
)))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja sam mislla na to da kod nas na vecini fakulteta ukoliko platis mozes da upises fakultet iako si u srednjoj skoli bio dovoljan jer fakultetu je primaran novac.U svetu to naravno nije tako jer i da bi placao svoje skolovanje moras da ispunis odredjene kriterijume.liberal82:Zavisi od fakulteta.... lose je generalizovati stvari. Svako moze da studira i u svetu ako ima para pa cak i ako nema podigne kredit sto je normalna stvar svuda tako da NARAVNO da ne postoji samo kod nas. Ovo ostalo si u pravu.... ali se svi mi slazemo da visokom obrazovanju treba reforma iz korena tj. do korena pa onda i njega samog![]()
Trilijan:Nas dekan (inace on je sad rektor u Bg),kaze da je objektivna mera ucenja na ETFu za prosecnog studenta 12h dnevno,ako se racunaju i odlasci na predavanja,tako da ako gnjavis cak i 15 sati moze da prodje-da se ne lazemo ja ucim manje,ali nije bas i da ne ucim.
Limelight:Tako da umesto da skolujemo kadrove po potrebi, a ne da fakultet prima hiljadu studenata iako posla kasnije ima za njih 100, stanje bi bilo mnogo bolje, niko ne bi studirao deset godina i podigao bi se kvalitet i nastave i skolovanih kadrova.
Limelight:Kod nas vecina studenata uopste nezna zasto upisuje fakultet, uglavnom studiraju jer to tako treba, jer si bez faksa niko i nista, jer to od tebe ocekuju roditelji.
S_K_V_O :u yebote pa zar je studiranje takva robija
topmodelsica:Obavezno, ali ne u svom gradu. Za svaku devojku i za svakog decka koji upisu fakultet svaki decko i devojka koji su ostali u svom gradu su prave ovcice i ovnovi.Ne mislim da su glupi kao ovce i ovnovi ali su zaostali. Za jednu godinu studiranja u drugom gradu, kad pogledas na stare drugove i drugarice koji su ostali izgleda kao da zaostali u vremenu 15, 20 godina.Obavezno treba da se upise fakultet.Cak i tunjave devojke koje ne umeju ni da se provedu ni da se snadju u Beogradu, ipak gledaju, slusaju, i iako ne ucestvuju, mnogo nauce i mnogo se promene i mogu na svoje drugarice koje su ostale u rodnom gradu da gledaju kao na ovce, na primer na devojke koje su nekad gledale kao na svoje idole mogu da gledaju kao na glupe ovce.
NoEasyWayOut:Ralien,svaka cast za post od 6.marta,sve si rekao kako jeste...zalosno je,doduse,sto sam se prepoznala u tome,ali...ne odustajem.
topmodelsica:Ali da nisi krenula na fakultet ti ne bi ni znala da su svi razliciti, ne bi ni znala da imas izbor. A svako uvek ima izbora.