Fakultet BIA

• Začetnik teme Začetnik teme T@NYA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

T@NYA

Zainteresovan član
Poruka
433
Nedavno sam cula i zainteresovala se za fakultet koji osniva BIA. To je drzavni fakultet ,ali na njihovom budzetu. Nazalost nisam dosla do informacija gde se nalazi fakultet,kad je upisni i ispitni rok i sta se polaze.Nemam cak ni njihovu web stranu da bih se vise nformisala.
Vrlo mi je urgentno, pa molim one koje imaju iscrpnije informacije da me malo vise upute. Hvala lepo:)

Nedavno sam cula i zainteresovala se za fakultet koji osniva BIA. To je drzavni fakultet ,ali na njihovom budzetu. Nazalost nisam dosla do informacija gde se nalazi fakultet,kad je upisni i ispitni rok i sta se polaze.Nemam cak ni njihovu web stranu da bih se vise nformisala.
Vrlo mi je urgentno, pa molim one koje imaju iscrpnije informacije da me malo vise upute. Hvala lepo:)

To je tajna.

To je visa skola , ne fakultet .
Nalazi se u sedistu BiA , proguglaj adresu . Polaze se srpski , istorija i fizicko . Naravno , posto deca zaposlenih tamo ne bi mogla podneti konkurenciju (da mogu upisali bi fakultet bezbednosti) , mora se proci i zdravstveni test , pa tu otpadnu dosta obicne dece zato sto im je domali prst na levoj ruci duzi 0.3 mm od istog na desnoj , zatim psihicka provera , gde ti nisu duzni objasnjavati zasto su te sklonili i zato tu otpadnu najvise obicne dece i za kraj bezbednosna provera , gde otpadas ako je ostao jos neki sa vezom , a ti mu krades mesto .

Ja ne znam sta ti mislis da ces raditi cak i ako zavrsis ovu skolu , ali u realnosti , stitices lopove i gamad na vlasti od zakona i pravde sopstvene drzave i naroda ...
Ako ti je to zanimanje iz snova , samo napred :roll:

Ja planiram da upisem kriminalisticko-policijsku akadmemiju,ali mi nije sve najjasnije sad za ovu akademiju...sta se uci tamo? i sta radis kada je zavrsis?

Napisao sam ti gore , radis kao operativac bia .... verovatno mozes napredovati u karijeri ali u glavnom je to to .
Te operativce su vrbovali iz najgorih redova nase nacije , sad im daju da polazu ispite :roll:
Ali ako nemas vezu ni ne pomisljaj , ni PA niti BiA

Pa valjda pratiš i prisluškuješ narod, možda izvršiš i neku otmicu ili ubistvo...Ne znam šta bi drugo radila...

Нисмо сви рођени да будемо добри грађани.
Свако је овде с неким циљем и ако га буде пратио, сигурно неће скренути са животног и моралног пута. Не треба причати о нечему непознатом.
Како народ теби, тако и ти њему.

Нисмо сви рођени да будемо добри грађани.
Свако је овде с неким циљем и ако га буде пратио, сигурно неће скренути са животног и моралног пута. Не треба причати о нечему непознатом.
Како народ теби, тако и ти њему.

:hahaha:
Stvarno neces skrenuti sa moralnog puta ako budes prisluskivao i ubijao sopstveni narod :lol:
U ovu visu skolu ce konkurisati uglavno james bond wanabes :roll: Sva inteligentna deca koju zanima bezbednost upisuje fakultet bezbednosti .
Ovi malo manje inteligentni upisace visu skolu BIA , ali prvo da se upisu deca zaposlenih tamo pa tek ostali da dobiju sansu ;)

:hahaha:
Stvarno neces skrenuti sa moralnog puta ako budes prisluskivao i ubijao sopstveni narod :lol:
U ovu visu skolu ce konkurisati uglavno james bond wanabes :roll: Sva inteligentna deca koju zanima bezbednost upisuje fakultet bezbednosti .
Ovi malo manje inteligentni upisace visu skolu BIA , ali prvo da se upisu deca zaposlenih tamo pa tek ostali da dobiju sansu ;)

О каквом убијању сопственог народа причаш, није ово Титово "златно" време. Видим да мешаш неке државне институције, опет кажем, не треба причати о нечему што не можеш знати.
Србима је одувек све што је тајно (све у шта обичан народ не може да стави носић), било и лоше.
Али интелигентна деца потребна за одређени рад и не уписују безбедност! ;) Тај факултет је у рангу оног старог, како већ, цивилна одбрана итд...
А ви, најинтелигентнији, ви сте свој живот вероватно лепо обезбедили!
Поздрав :hahaha:

Da ti skratim muke:

- pretpostavljam da taj BIA "fakultet" ne služi ničemu drugom, nego da radnici BIE željni napredovanja u službi, lakše ispune birokratski propis, odnosno da imaju bilo kakav VS ili VSS "papir". Do sada su u te svrhe kupovali diplome na Višoj poslovnoj i Višoj hotelijerskoj kao i na drugim BU fakultetima ali najčešće u te dve škole što je odavno javna tajna ( važi i za radnike SUP-a)

- ono što znam jeste da je za prijem novog radnika u BIA potrebna određena provera. Da je dosije kandidata čist, da je bio na Mesecu 3 puta u zadnjih nedelju dana...ILI da mu je neko iz familije bio radnik komunističkog DB-a, Udbe ili SIP-a odnosno (pra)stari KPJ / SPS kadar. To je i dalje najvažnija stavka u toj beskorisnoj službi koja postoji radi sebe same

Poslednja izmena:
http://prijemni.infostud.com/vesti/Konkurs-za-upis-na-Akademiju-BIA/59/45938/

Ne zvuci ovo lose...Za ovu akademiju,kao i za policijsku i vojnu potrebna je odredjena provera...Za ,po meni besmislen,Fakultet bezbednosti nije.
Ne vidis siru sliku , veoma je opasno da jedna agencija poput BIA kali mlade ljude za posao u istoj . Pogledaj primer SAD i nedavni skandal koji je otkriven javnosti i svetu . U toj drzavi apsolutno nema privatnosti , znaju gde si , s kim , sta radis , bukvalno prate tvoj svaki korak (citaju mailove , chatove , telefonske razgovore) . Kad im zasmeta neko , samo nestane .
A to da ti je potrebna provera nije nikakav faktor . To jedino znaci da ce se u prvih par godina upisati deca zaposlenih u toj agenciji . Jer iskreno , ne znam kako neka normalna osamnestogodisnja osoba zeli karijeru prisluskivanja , otimanja i ubijanja sopstvenog naroda .

Back