"Fake" људи

Kaca 965

Zainteresovan član
Poruka
481
Sad cu ja da vi gi objasnim. Fejk ljudi, ili strucno Fake peoplovi su ljudi koji zapravo nisu ljudi. Oni su fejk. Napravljeni u laboratorijama japanskih naucnika za vreme drugog svetskog rata, kako bi se uvukli u drustvo i odatle bili fejk svima. Glavni idejni tvorac ovog projekta se zvao Frederiko Tenaguzi i on je Spanac, ali rodjen u Japanu.
Neki od poznatijih ljudi a da su fejk: Barak Obama, Lepa Tukic, Zorica Brunclik(zardjao model), itd...

Joj cak ste me i nasmejali! :D
Ja pod pojmom FAKE PEOPLE smatram osobe koje se lazno predstavljaju. Koje glume neko ludilo i ne potenciraju svoje stvarne osobine i iskrene emocije.
Kao primer navodim jednu moju drugaricu iz razreda koja je pocela da glumi ,da se zargonski izrazim, "nafurane male". Jadnica misli da ce tako biti popularnija, misli da ako obuce duks od 5 iljade dinara, odsece siske da nemozes (da je ne razlikujes od ostalih kloniranih devojaka) i obuce maxerice, a u stvari je ceo razred smatra glupom i zeljnom paznje iako je pametna devojka.
Ne znam sta vise da kazem TUGA.

Ja pod pojmom FAKE PEOPLE smatram osobe koje se lazno predstavljaju. Koje glume neko ludilo i ne potenciraju svoje stvarne osobine i iskrene emocije.
Kao primer navodim jednu moju drugaricu iz razreda koja je pocela da glumi ,da se zargonski izrazim, "nafurane male". Jadnica misli da ce tako biti popularnija, misli da ako obuce duks od 5 iljade dinara, odsece siske da nemozes (da je ne razlikujes od ostalih kloniranih devojaka) i obuce maxerice, a u stvari je ceo razred smatra glupom i zeljnom paznje iako je pametna devojka.

juuu dete,sta ce da radi bez sisica :sad2:

al ne kontam sta je tebi tu cudno,pa svako zeli da se izdvoji,da ne bude jedan u masi
pogotovo u tom dobu..
svi zele da budu popularni,da ih ogovaraju,da ih hvale,da misle o njima..i taj zonfa

kolko znam,ja sam jedan od onih koji je voleo tu neprimetnost.
pogotovo kad me ne primecuju profesori kad treba da se odgovara a oni traze face po ucionici,ili kad kontrola u basu trazi kartu a ja nikad nemam,a nikad mi ne traze :)

ta dodatna paznja je po meni jedna velika slabost kod ljudi,sama zelja za prihvatanjem mi je gadna.
bicu autsajder ,eto samo da dokazem da ljudi mogu da zavise od samog sebe,da nije potrebna druga osoba da mi pomogne ,ili da me izvadi iz govana i sl.

???????

Sad cu ja da vi gi objasnim. Fejk ljudi, ili strucno Fake peoplovi su ljudi koji zapravo nisu ljudi. Oni su fejk. Napravljeni u laboratorijama japanskih naucnika za vreme drugog svetskog rata, kako bi se uvukli u drustvo i odatle bili fejk svima. Glavni idejni tvorac ovog projekta se zvao Frederiko Tenaguzi i on je Spanac, ali rodjen u Japanu.
Neki od poznatijih ljudi a da su fejk: Barak Obama, Lepa Tukic, Zorica Brunclik(zardjao model), itd...
sve si mi objasnio...hvala ti :lol:

blah. kakve to veze ima sa tim sto fura duks od nebitno koliko para i patike odma' se lepe neki etikete on/ona je nafurana maWa i sta ne...kakve veze ima oblacenje sa karakternim osobinama neke osobe :think:

Oko mene je 85% ljudi takvog rasuđivanja, 10% se samo pravi da nije tog kova,
ali u stvari i oni su ista garda, a ostalih 5% je potpuno iskreno.

nije mi društvo za bacanje, ali nije da mi cvetaju ruže kad mnoge od njih vidim!

bishop-aliens_l_71130.jpg

KIborzi da ih jeb.em usta...

blah. kakve to veze ima sa tim sto fura duks od nebitno koliko para i patike odma' se lepe neki etikete on/ona je nafurana maWa i sta ne...kakve veze ima oblacenje sa karakternim osobinama neke osobe :think:

sama sebi lepi te etikete, sama za sebe govori da oce da bude fenserka, sto je vrlo glupo od nje, pametna je u smislu ima jako dobre ocene (sad mpzda to i nije neki intelekt)

John Marston ne miniraj mi temu!

Back