Black Wolf
Iskusan
- Poruka
- 6.981
Izgleda ništa od mire demona ,kontam da će sada narednih par chaptera da bude neki genericni fight gde ce fairy tail da krene da gubi pa ce se onda pojaviti jellal sa svojim novim timom i spasiti dan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda ništa od mire demona ,kontam da će sada narednih par chaptera da bude neki genericni fight gde ce fairy tail da krene da gubi pa ce se onda pojaviti jellal sa svojim novim timom i spasiti dan.

"SILVER'S...."
ON JE NJEGOV SIN 100000% !! sad sam sigurna!! (ili mu je mozda brat? .... neeeeeeeeeeeeeee -.-)
Sta mislis, u koga se pretvorio onaj jednooki? Ja verujem ili Igneel ili Master...
PLEASE TAKE ME!
![]()
Ne verujem da je Igneel ,mislim da Hiro čuva zmajeve za neki mnogo važniji arc ,a i videli smo Igneela kako priča sa Grandeeney u onoj jednoj epizodi.Na koga misliš pod "Master".
Ovo neki edit![]()
Je 'l vredan gledanja ovaj anime?
Je 'l vredan gledanja ovaj anime?
Pa zar deda nije čitavo vreme bio sa njima kad je explodirao guild i.t.d.pa deda Master(lol zaboravila sam kako se zove!!)
nope, it's Sabertooth special and daaaaaaaaaaaaaaaaamn, Master Sting is hhhhaaaawt!
![]()
Daj link ,prvi put čujem za taj special Na mangareader ,tek sam sada skontao da imaju specials kao posebnu kategoriju.pa mozda ga je ovaj nekako scepao... idk!
http://readms.com/r/fairy_tail/Special/2284/1
pa gde ti citas FT?
Ja totalno zaboravio na FT tek sam ga sad pročitao.
Ako je hiro i na sekundu pomislio da će iko poverovati da će Wendy i Carla umreti grdno se vara.Inače FT je počeo da me smara polako ,možda će ovo biti zanimljivije videti animirano.