Fairy Tail

kdfgbviuydsgfvfdbvgjxvgkvzugkugfgbfvghjgdvjgfvdfvzgfugfjdfvd!!!!1 I CAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN'T!!!! SO FREAKIN' AWESOME!!!

Natsu, JUST, AWESOME!!!!

Sting baby.... :cry: :heart: that moment when he said "you were both strong"... THAT SMILE!!!!! :besna:

by the way.... :heart:

tumblr_m8whkibIq81r7xd5jo1_1280.png

Darling~ :heart:

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO~

OVA 4!! T__________T
radi se o onome kada su otisli na plazu da bi vezbali za Grand Magic Tournament.......
IZLAZI TEK U NOVEMBRU!!! T_______________________T
do tada... nema nista od anime Stinga.... ovaj glupi filler ce trajati do tad!!
PLEASE, SOMEONE, KILL ME!! T_______T
WHYYYY MUST I WAIT SO LONG!!!?

SUTRA IZLAZI FILM!

Weissologia? O_o tesko za igovaranje ***

aaasfhkasjbf, kao sto sam i rekla: FRIENDSHIP SH!TS ETC!!! >.< this really pisses me off!!

wow! he won in just one chapter... ali slazem se sa Nenadom, ovo je malo bilo preterano -.-
da Natsu bude OVOLIKO jak je malo... exaggerated... :/

Ново поглавље досадно, више листао него читао, једино ме занима која је риба на задњој страни...

Baš i mene zanima ko bi mogao biti kad je Jellal bio tako šokiran ali mi niko ne pada na pamet ,možda ona Ul što je trenirala Gray-a ali on ne bi trebao da je poznaje :think:

Baš i mene zanima ko bi mogao biti kad je Jellal bio tako šokiran ali mi niko ne pada na pamet ,možda ona Ul što je trenirala Gray-a ali on ne bi trebao da je poznaje :think:

Meni je prvo na pament pala Lissana (nakon sto sam videla Levi sa oziljcima). Mozda je i ona neka iz buducnosti...

bre, mnogo toga se sada desava! mrzim kad ubacuju nove stvari >.<

Moguće da je Ul. Vidi, možda je i poznaje. Jellal je bio Wizard Saint, a Ul je bila jedna od kandidata za tu titulu. :D Možda se i poznaju. Plus, Ul je znala dosta o stvarima poput onog demona, koji je ustvari nastao od Zerefa.

@ Wolf:
Same. Odličan čapter, sem tog dela, koji je baš lol.

Back