Fairy Tail

Ma kakvi, mashima ima da reciklira FT dokle god bude mogao, samo ne znam na koju foru je ovo sr*nje od mange još uvek popularno, jebot* svaki arc je isti.

Ugh.
Ja samo to iz navike čitam inače ne bi uopšte. Anime sam droppovala još odavno (još otkako su videli granny Ultear).
Manga nema priču! Ajd da to bude da je njihov glavni goal Zeref ali, što kažeš, svaki arc je isti - dodju neki bad guys, Natsu ga udari jednom dva puta, onda kad više ne može Lucy plače i onda se on razbesi i uz nakama power pobedi glavnog bossa -.-
uh.... s obzirom da nema vesti da se FT završava, moraćemo da patimo i dalje... -.-

Ugh.
Ja samo to iz navike čitam inače ne bi uopšte. Anime sam droppovala još odavno (još otkako su videli granny Ultear).
Manga nema priču! Ajd da to bude da je njihov glavni goal Zeref ali, što kažeš, svaki arc je isti - dodju neki bad guys, Natsu ga udari jednom dva puta, onda kad više ne može Lucy plače i onda se on razbesi i uz nakama power pobedi glavnog bossa -.-
uh.... s obzirom da nema vesti da se FT završava, moraćemo da patimo i dalje... -.-
I ja to pratim iz navike.

Btw pratim i jednu ,,novu`` mangu zove se The Gamer to svima preporucujem.

Iskreno me zamara ova manga....
Mavis, the great tactician, ne može ništa da uradi! Nije predvidela napade! WOW!!!
uhhhhhh....
Sve će ići po ovom redu: sad su cornered, Lucy će biti kidnapovana, Natsu će da poludi, smisliće neki veoma shitty plan, dobiće neke nove moći zbog kojih im se odeća cepa, boobs, butts, yelling and more yelling, Lucy crying, everyone crying, još i ako upotrebe taj Fairy Heart, onda će još da plaču jer će Mavis konačno "umreti" ali sa osmehom i sa Zerefom nakon što ga Natsu nokautira a posle na smrti Zeref kaže da ga je oduvek voleo ("my brother....") a onda ako Gray sazna da je Natsu END e onda ide tu opet borba, Lucy i Juvia vrište, oni se biju, niko ne može da ih zaustavi, curse okupira Gray-a, isto tako i Natsu sa njegovom rukom "koju je trenirao" i onda završe kao Sasuke i Naruto lololol

Lucy, let's have a gay-off

Qldk2GH.gif

Nisam očekivao da je Mira-Jnae apsorbovala onu žensku.

Iskreno me zamara ova manga....
Mavis, the great tactician, ne može ništa da uradi! Nije predvidela napade! WOW!!!
uhhhhhh....
Sve će ići po ovom redu: sad su cornered, Lucy će biti kidnapovana, Natsu će da poludi, smisliće neki veoma shitty plan, dobiće neke nove moći zbog kojih im se odeća cepa, boobs, butts, yelling and more yelling, Lucy crying, everyone crying, još i ako upotrebe taj Fairy Heart, onda će još da plaču jer će Mavis konačno "umreti" ali sa osmehom i sa Zerefom nakon što ga Natsu nokautira a posle na smrti Zeref kaže da ga je oduvek voleo ("my brother....") a onda ako Gray sazna da je Natsu END e onda ide tu opet borba, Lucy i Juvia vrište, oni se biju, niko ne može da ih zaustavi, curse okupira Gray-a, isto tako i Natsu sa njegovom rukom "koju je trenirao" i onda završe kao Sasuke i Naruto lololol
Gledam ja pre neki dan neki intervju sa 2 Japanska manga autora (poznati neki).
Kazu manga/ anime umiru polako ali sigurno.

I to bas zbog toga sto si opisala, kopiraju jednidruge dosadni su postali.

Vreme je da neki zapadnjak upliva u manga vode i napravi novi podzanr.

Ovo mi je postalo tako nezanimljivo da sam skroz zaboravio na ovu mangu, tek sam sad slučajno video i pročitao zadnja dva chaptera, i naravno nisam ništapropustio, klasični nakama power FT chapteri :roll:

Jedan od najemotivnijih animea. Primetio sam da dosta dugo treba da se jedna bitna i sasvim potresna stvar dogodi u animeu, ali kada se to desi sve puca na sve strane.

Kao jedan od najpotresnijih trenutaka definitivno unistenje Aquarious kljuca.

Nemoguce je ostati ravnodusan prema Lucy-nom plakanju, pogotovo kada se ceo njen zivot uzme u obzir. Naizgled lakomislen i izdasan anime u kojem postoji toliko slojeva prikrivene tragedije i bola do te mere da bi bio zlocin davati deci da gledaju.
Slicno je odradjeno i sa Naruto animeom u kojem je vise tema teolosko-politickog pristupa u okviru sociologije i mentorstva prema faktorima datog sveta.
Japanci to najbolje rade. Onog trenutka kada se "losi momci" prikazu sa svojim motivima koji su odradjeni sa odredjenim razlozima, bez obzira koliko mali oni bili, to je uspesan narrative. Meni je drago sto sam bio deo toga i bio u mogucnosti da propratim sva desavanja u animeu koji iako detinjast pruza zapravo mnogo toga onima koji znaju kako da se postave sa razlicitih perspektiva i analiziranja. :}

Back