Anna Hiwatari
Domaćin
- Poruka
- 4.456
I to je bukvalno san svakog lolicona, eternal loli![]()
E gado jedna!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to je bukvalno san svakog lolicona, eternal loli![]()

"I've been developing it in secret"
Ko hoće da se kladi da natsuov special attack, neće apsolutno ništa uiraditi zerefu i da će ga na kraju natsu pobediti sa najobičnijim nakama power udarcem.
DAJ BOŽE da ovo bude final arc.
Više mi je smor... -.-
Ma kakvi, mashima ima da reciklira FT dokle god bude mogao, samo ne znam na koju foru je ovo sr*nje od mange još uvek popularno, jebot* svaki arc je isti.
I ja to pratim iz navike.Ugh.
Ja samo to iz navike čitam inače ne bi uopšte. Anime sam droppovala još odavno (još otkako su videli granny Ultear).
Manga nema priču! Ajd da to bude da je njihov glavni goal Zeref ali, što kažeš, svaki arc je isti - dodju neki bad guys, Natsu ga udari jednom dva puta, onda kad više ne može Lucy plače i onda se on razbesi i uz nakama power pobedi glavnog bossa -.-
uh.... s obzirom da nema vesti da se FT završava, moraćemo da patimo i dalje... -.-

Gray će da da odgovor Juviji, možda je stvarno kraj![]()
I onda uleti neko i vrati vreme ili nesto ...... oh waitNešto kao na foru...
In her arms, close to death
"I always... I'm grateful that you were always by my side. At first I found it annoying but...
I always.... loved you.
i onda tu suze, i njene i njegove i on crkne i ona napravi poplavu i eto Venecija~
Gledam ja pre neki dan neki intervju sa 2 Japanska manga autora (poznati neki).Iskreno me zamara ova manga....
Mavis, the great tactician, ne može ništa da uradi! Nije predvidela napade! WOW!!!
uhhhhhh....
Sve će ići po ovom redu: sad su cornered, Lucy će biti kidnapovana, Natsu će da poludi, smisliće neki veoma shitty plan, dobiće neke nove moći zbog kojih im se odeća cepa, boobs, butts, yelling and more yelling, Lucy crying, everyone crying, još i ako upotrebe taj Fairy Heart, onda će još da plaču jer će Mavis konačno "umreti" ali sa osmehom i sa Zerefom nakon što ga Natsu nokautira a posle na smrti Zeref kaže da ga je oduvek voleo ("my brother....") a onda ako Gray sazna da je Natsu END e onda ide tu opet borba, Lucy i Juvia vrište, oni se biju, niko ne može da ih zaustavi, curse okupira Gray-a, isto tako i Natsu sa njegovom rukom "koju je trenirao" i onda završe kao Sasuke i Naruto lololol

Bilo bi odlično kad bi preskočili sve ove sporedne borbe i prešli direktno na Natsu vs Zeref borbu, ali mi nešto kaže da se to neće desiti.
Evo sledeći chapter![]()
Па јес, да би убио лика треба му минимум 2 поглавља...