Fairy Tail

Koja je poenta komentarisanja na engleskom dok si na srpskom sajtu? o_O

Dokle su stigli u animeu, šta je poslednje? Da pogledam epizodu ako je nešto kul. xD

Oh, Alan...

Poceli su sa tag team borbama.
Sada je bila Ichiya/Nichiya vs Quatro Puppy tag team borba *barfasdafdf*
U sl. ce biti Lamia vs Mermaid i verovatno ce poceti Saber vs Fairy. Oformio se novi tim, oh wow (not wow) i tako...

odugovlacice (pretpostavljam) ovo zadnju tag team borbu i zavrsice anime na najgluplji moguci nacin -.-
AKO ne stave za zadnju ep onaj manga filler na bazenu... :/

THEY WILL JOIN THE FT GUILD!!!! *fangirls hard*

another person... when are you going to stop adding more characters, Mashima (and all other mangaka)?!

*reads*
*reads*

OH FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCKASFKJASKDFGKADSGVFE!!!!

Nego, sta bi sa onih 10k zmajevima?

ova ep je dobar uvod za sledecu ;)
opet, malo drugacije od chaptera i prepolovili su na pola, taman da zadnja epizoda bude kad ih Natsu obojicu pobedi :)
I dalje ne mogu da verujem da ce da zavrse na tako glup nacin al ajd... anime never reached the standards of the manga so it's reasonable...

wooow, this is getting so interesting!
(DAT COVER AKSFHKASH)

znaci, objasnili su "nesto" o zmajevima, a sad...
pokusavam da se prisetim svih Charlinih vizija da shvatim sta bi trebalo da se desi... Lucy place, zamak se rusi, everybody dies... jos nesto?

izgubila je znak jer su svi krepali, hmm?

ne znam, cekacu da vidim sta ce biti...

Slucajno video na MAL-u da je anime zavrsen, pa resio da pogledam... Covece za 2 dana sam odgledao 30 epizode... Ne secam se zadnji put kada sam se ovoliko zainteresovao za anime. Inace gledam online, ali stavio da mi skida 720p , fcking slow torrent! :(

Omiljeni lik :

205472-fairy-tail-blue-fairy.jpg

Omiljeni ost :

he killed him in the future...

Odma cim se pojavio, par chaptera unazad, znala sam da je future!Rogue bastard!! -.-

a sta sad Lucy?! wtf?! to ona fora " 'ocu - necu"
mada, kako mi se cinile njene oci, verovatno je neko kontrolise... Zeref? hmm...

he killed him in the future...

Odma cim se pojavio, par chaptera unazad, znala sam da je future!Rogue bastard!! -.-

a sta sad Lucy?! wtf?! to ona fora " 'ocu - necu"
mada, kako mi se cinile njene oci, verovatno je neko kontrolise... Zeref? hmm...

Pa nešto ju je očigledno hipnotisalo možda neko iz onog sveta horoskopskih znakova pošto je ona celestial wizard a za aktiviranje eclipsa je potreban celestial wizard.

Back