Fair play ili nije Fair play

Poruka
18.871
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1216...ta-dodeljena-cetiri-crvena-kartona-VIDEO.html

Dakle, utakmica od prošle nedelje o kojoj se naveliko priča i po celoj Evropi. Naravno, ne zbog dobrog fudbala već zbog detalja iz finiša prvog poluvremena kada je Metalac dao, recimo, veoma neobičan gol.
Kakva su vaša mišljenja o ovome?
Da li je TSC oštećen?
Da li je u redu što je igrač Metalca Grbović nastavio igru i dao gol?

Sudija je taj koji odlucuje sta i kako je regularno na toj utakmici tako da treba sudija da se kazni i da mu se ne dozvoli da sudi jedno par meseci pa da se opameti ; ovde pricamo u utakmici Super Lige a ne o utakmici izmedju dva tima iz sela pokraj Malog Mokrog Luga ... ta dva tima su, potencijalni, kandidati za evropske utakmice s obzirom na to da igraju utakmice protiv jednog Partizana, Zvezde koji predstavljaju Srbiju u Evropi.

oduvek me zbog ovakvih stvari nasi igraci strasno nerviraju

ama covece , sta god da sudija svira - TO JE PRESUDA

oni odmah trce , okruze sudiju , ubedjuju se nesto sa njim

tom sportsko vaspitanju treba posvetiti bar jedan trening nedeljno
Kolega ; ne rade to samo nasi nego svi posto tako misle da, mozda, sudija promeni odluku. Nekad izgledaju smesno posto bukvalno se vidi iz aviona da je neki faul ili neki zuti karton ili nesto ali ne ... oni moraju da kazu koju rec :)

Sta je meni najsmesnije ; sto sada te iste sudije imaju VAR tehnologiju gde mogu da zapuse usta svakom ko se buni za bilo sta.

malo ste pobrkali. ne radi se o tsc nego o backoj i ne radi se o najvišem nego o drugom rangu takmičenja. metalac i backa su drugoligasi. u svakom slucaju nekolicinu igraca backe treba kazniti na duzi period.

Da, da, u pravu si. Moja greška. Mešam ih stalno :lol:

Meni je ovde za neverovati činjenica da su samo 2 igrača Bačke isključena, isto kao i Metalčevih, a ovih bar 7,8 igrača jurilo ovog jednog da bije. Znači juriš čoveka preko celog terena da ga zvizneš i ne dobiješ karton. Jel to može?

I drugo, od trenutka kada je igrač Bačke pao pa do momenta kada je napadač Metalca primio loptu je prošlo 5,6 sekundi. Znači neko leži 5 sekundi i onda mora da se izbaci lopta jer je to, kao, fer plej. 5 sekundi???

A rade to svi, manje više, po Evropi, to izležavanje i foliranje ali naši timovi to rade onako baš otvoreno, bezobrazno i džukački. Nekad me je tako sramota kasa Zvezda i Partizan igraju u Evropi i vidim šta rade kada vode.

Sudija je taj koji odlucuje sta i kako je regularno na toj utakmici tako da treba sudija da se kazni i da mu se ne dozvoli da sudi jedno par meseci pa da se opameti ; ovde pricamo u utakmici Super Lige a ne o utakmici izmedju dva tima iz sela pokraj Malog Mokrog Luga ... ta dva tima su, potencijalni, kandidati za evropske utakmice s obzirom na to da igraju utakmice protiv jednog Partizana, Zvezde koji predstavljaju Srbiju u Evropi.
Sudija treba da se kazni samo zato što nije isključio više igrača Bačke i ništa više.
On je dužan da prekine igru samo kada su povrede glave u pitanju.
A ovo uopšte nije ni videlo faula, za početak.

Back