Fack frend

Natalija2008

Početnik
Poruka
7
Pozdrav,on i ja smo imali odnos 4 puta na obostanu zelju i dog da ce to to da bude ff bez obaveza jer odgovara i meni i njemu.Nakon toga dopisuvanja su se nastavila ali bez ilakve teme o seksu iako sam ja predlagala seks jer je valjda to i bila poenta neob seks kad mozemo.Seks je bio odlican znam da je i njemu.Posto je meni dosadilo pisati o svemu drugom osim o onom sto zelim od njega slagala sam da imam nekog novog i da zelim da se posvetim tome.Od tada on ponovo zeli seks ali ja sam u neudomici sta da radim jer nismo dijeca da se igramo igrica i oboje smo usli u ovo sa dogovorom i ciljem…svaki savjet mi je dobrodosao

nismo dijeca imamo preko 30 god.samo sam trazila neko razumuno objasnjenje jer ne zelim njega da pitam
Objasnjenje cega? Njemu je bilo jasno da kod tebe ima prodju, cim si sama nekoliko puta inicirala seks a on iskulirao... Pa kad je pomislio da moze da ostane bez toga, ponovo se pokrenuo.
Prvo ti shvati sta hoces pa porazgovaraj sa njim, dovoljno ste odrasli za razgovor.....

Pitam se tko me prijavio i zasto, iako niti ne ocekujem neki odgovor jer je ovo ipak forum gdjje obican korisnik i nema neka prava.

Pa da ponovim. Autorice u lazi su kratke noge. Tempus omnia revelat. . Nadodao bi samo da prvo moras rascistit sama sa sobom sta zelis, drugo porazgovarat s njime i ne kuzim bas to obracanje nepoznatim ljudima trazeci savjet, a sa blizim tj. ff ne porazgovarat na tu teme.

Administracija moze pobrisati i ovo ako zeli :) Hvala
Lampica mi se ponekad kasno pali, skuzio sam, odlicno.

Ja sam htjela takav odnos jer imam svoje razloge,a ako zena zeli samo seks to nije ok,ne smatram da samo vi muskarci zelite seks bez bilo kakve emocije i obaveze
Neki od nas zele emocije i obaveze.

Ukoliko je FF obostran ne vidim zasto bi bilo ikakvih preprekam ali kako vidim tebi se vise neda. Smatram da je posteno prema covjeku to mu i reci ne zelim se vise fuckati i to je to.
Cemu lazi pitam se.

Neki od nas zele emocije i obaveze.

Ukoliko je FF obostran ne vidim zasto bi bilo ikakvih preprekam ali kako vidim tebi se vise neda. Smatram da je posteno prema covjeku to mu i reci ne zelim se vise fuckati i to je to.
Cemu lazi pitam se.
Pitanje bi bilo zasto on nije zelio nas dobar seks bez obaveza i ilakvih ocekivanja…zar vecina muskaraca ne zeli bas to…bez foliranja

Pitanje bi bilo zasto on nije zelio nas dobar seks bez obaveza i ilakvih ocekivanja…zar vecina muskaraca ne zeli bas to…bez foliranja
ne.ne želi.još jedna ženska zabluda.kvalitetniji muškarci ne žele neobavezan seks.oni žele mnogo više.ti si očigledno za tvoje potrebe izgleda odabrala previše kvalitetnog muškarca kojem si se sviđala.pristao je na tvoju ponudu u nadi da će ostvariti nešto više.međutim..to se nije desilo i počeo je da se hladi.sada kada si ga prevarila svojom izjavom ponovo ti se vraća jer ne želi da te izgubi.moćićeš to da izvedeš,taj manevar,još jedanput,max dva puta i onda će uslediti njegov ultimatum na koji ako ne pristaneš sledi definitivni raskid za tebe neobavezne veze.
da ne pričam na prazno mogu ti reći da sam već odbojao takve odnose a jedan takav raskid imam i na prepiskama.ne poznajem te i ne znam kakva si ali znam da će ti onda raspoloženje sigurno biti vrlo vrlo loše.
have a nice day
savet
za to što ti treba moraš naći beku olupinu. sorry

Back