Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta se dešava sa nekim ko koristi čekić 8 ili više časova, pa nakon nekiloko godina uzme iglu i konac u ruke? Da li će biti uspešan kao onaj ko povremeno ušije po nešto, i zakuca po koji ekser povremeno?
Bojim se da je broj ovisnika o "društvenim mrežama" toliki da je prerastao broj tih sa problemima od ranije. Ko želi da se druži, to trerba da uradi u realnosti. Teško da bilo ko može da priča na Fejsbuku, naročito da recituje ili sluša stihove.
Šta se dešava sa nekim ko koristi čekić 8 ili više časova, pa nakon nekiloko godina uzme iglu i konac u ruke? Da li će biti uspešan kao onaj ko povremeno ušije po nešto, i zakuca po koji ekser povremeno?
Bojim se da je broj ovisnika o "društvenim mrežama" toliki da je prerastao broj tih sa problemima od ranije. Ko želi da se druži, to trerba da uradi u realnosti. Teško da bilo ko može da priča na Fejsbuku, naročito da recituje ili sluša stihove.
Познајем људе који су почели лагано `муцати`, тј. нису у стању да нормално говоре у стварном животу, да повежу реченицу без застоја. Све то након што су комуникацију из стварног живота заменили интернет комуникацијом.
A što reći onima koji tvrde da tako uspostavljaju kontakt sa svojima u inozemstvu.Da su budale ili da pređu na Skajp ili neki MesenđerŠta se dešava sa nekim ko koristi čekić 8 ili više časova, pa nakon nekiloko godina uzme iglu i konac u ruke? Da li će biti uspešan kao onaj ko povremeno ušije po nešto, i zakuca po koji ekser povremeno?
zahvaljujuci fejbuku i krstarici sam sigurno ubro 40% zena sa kojima sam se spandjao.
lepo pridjes na neku od zvaka. dal bio kafic,rodjendan ili pa cak i pijaca.ono nista.ko da si je napao. e odes lepo kuci,posaljes rikvest.padne par komentara slike,lajk statusa i pitam onako da kad popijemo pice. naravno se slozi, izadjemo i za 15 min joj vec guram jezik u grlo. toliko je jednostavno
A što reći onima koji tvrde da tako uspostavljaju kontakt sa svojima u inozemstvu.Da su budale ili da pređu na Skajp ili neki Mesenđer
kad imaš "pomoć" Gugla i raznih prevodilaca i ko zna čega?
zahvaljujuci fejbuku i krstarici sam sigurno ubro 40% zena sa kojima sam se spandjao.
lepo pridjes na neku od zvaka. dal bio kafic,rodjendan ili pa cak i pijaca.ono nista.ko da si je napao. e odes lepo kuci,posaljes rikvest.padne par komentara slike,lajk statusa i pitam onako da kad popijemo pice. naravno se slozi, izadjemo i za 15 min joj vec guram jezik u grlo. toliko je jednostavno
Ako pretpostavimo da govoriš istinu,kako od se bar jedna od tih 40% žena, 4 od 10 ,40 od 100 nije zaadržala pored tebe?![]()
sta ce mi googl i prevodioc za komsinicu koju vidjam svaki dan?![]()
A šta će ti Fejsbuk za komšinicu koju viđaš svaki dan?
A šta će ti Fejsbuk za komšinicu koju viđaš svaki dan?