Facebook

vrhunac debilizma za mene je kad neko lajkuje sopstveni post...u stvari mozda je to na drugom mestu...na prvom mestu je kad celo chovechanstvo misli da se prva decenija treceg milenijuma zavrshila sa krajem 2009-e.

nemam fejsbuk, imala sam ranije
smatram da je dobar, da se može pametno koristiti, sad, da svakom je da odluči kako će se služiti njim tj. u koje svrhe i koga će prihvatati za prijatelja.

bas sam hteo da pokrenem ovakvu temu :D
inace imao sam profil na fejsu, ali sam se toliko iznervirao i smorio od svega toga da samo morao da ga obrisem.
Sve mi je tamo izvestaceno, neprirodno....
kad vidim one slike tipa "osobe koje nikad necu zaboraviti" i onda taguju 50 osoba, ili kada vidim kako se svi "vole"
svaka devojka je svakoj "sestra", pa ko je sa kime u vezi, po 300 slika na profilu....
stvarno vise ne mogu da pratim taj virtuelni svet.... z:poz:
i da moram priznati da sam postao malo zavistan.... :zstidljivko:
nadam se da necu nikad vise otici na fejs z:)

A ko je molim te rekao da se ne koristi? ovo je tema o Fejsbuku,ne o MSN-u i Skype-u , e plitkog li razmisljanja....procitaj malo ko je , zasto i gdje izmislio fejs pa ces vidjeti koja mu je svrha NEKAD bila.
Znam to vrlo dobro, a ono šta sam hteo reći je da je glup izgovor za pravljenje profila tamo samo zbog dopisivanja. Jeste da se tamo lakše nalaze osobe, ali ima toliko gluposti i sitnica koje odvlače mnogo vremena da to više nije normalno.

I molim te da vodiš računa o tome šta mi govoriš, mislim na ovaj zadebljani deo tvoje poruke!

Poslednja izmena:
A ko je molim te rekao da se ne koristi? ovo je tema o Fejsbuku,ne o MSN-u i Skype-u , e plitkog li razmisljanja....procitaj malo ko je , zasto i gdje izmislio fejs pa ces vidjeti koja mu je svrha NEKAD bila.

To nije nista pogledaj post 108 109 110.. to nije plitko razmisljanje, vec izgleda kao ragovor izmedju dva debila (naravno, odnosi se samo na vec navedene postove). :lol:

Da li iko mozda zna koji je limit koliko mozemo imati prijatelja na fejsu?Da li ga je neko dostigao?Ja imam medju prijateljima jednu osobu koja je dostigla 2300 prijatelja.Taj broj se i dalje penje.

Sta mislite da uvedu opciju dislike na fejsu,ako nam se ne svidja link?

Poslednja izmena:
Ne.Fejs bi se pretvorio u "karike" il tako nesto.....Kome se nesvidja nemora da lajkuje

Pa da...z:lol:...ja imam face i tamo sam widela razne likowe kojima je samo stalo da im swi lajkuju status...i ona prica 3876 frendowa (lupam,ali stwarno ima i onih sa wise) i swi se kao poznaju...to je sad kao fora imati mnogo frendowa...face je postao mesto za izigrawanje licnosti
...z:) z:) z:)

vrhunac debilizma za mene je kad neko lajkuje sopstveni post...u stvari mozda je to na drugom mestu...na prvom mestu je kad celo chovechanstvo misli da se prva decenija treceg milenijuma zavrshila sa krajem 2009-e.

Sjećate li se nove godine 1999/2000. Pola čovječanstva je slavilo dolazak trećeg milenijuma te večeri a druga polovina iduće godine. z:mrgreen:

Ja sam moj profil ucesio:D
Ja ne bih da budem prijatelj s forumasima jer previse mlatim na ovom forumu da bi mogo da se pojavim sa pravim imenom:D
A bolje da ne aktiviram ponovo jer je inace shit sa slabom yastitom od hakovanja;)

Back