Facebook

E strashno shta sve hoda planetom...Malo pre se ulogujem, i vidim fan strane tipa "boli kad si online, a ne javish se" ili "vishe mi znachi tvoj lajk nego deset drugih"...Bes, muchnina, tuga, sazaljenje, sve me je to odjednom obuzelo...Znachi definitivno ljudi prebacuju svoje zivote tamo...Kad ce neka kometa, majku mu...

E strashno shta sve hoda planetom...Malo pre se ulogujem, i vidim fan strane tipa "boli kad si online, a ne javish se" ili "vishe mi znachi tvoj lajk nego deset drugih"...Bes, muchnina, tuga, sazaljenje, sve me je to odjednom obuzelo...Znachi definitivno ljudi prebacuju svoje zivote tamo...Kad ce neka kometa, majku mu...

hhahahahhaah
to je uzhas koliko je jadno..
ili one grupe tipa "ti si drolja ja sam bolja" ... :smajliseobesio:
a kakve statuse ljudi stavljaju... to je vetj za prichu.

Imao sam profil, sada je deaktiviran i bez slika, prijatelja, podataka... U prevodu nemam više profil. :mrgreen:
I ja sam bio jedan od onih koji su imali profil, a ipak su mrzeli sajt i celu ideju oko njega. Jednostavno nisam voleo u kom pravcu se razvija sajt, a pošto ne mogu da ga ugasim, onda sam rešio da ga ostavim.

Deaktivirao sam nalog još septembra i mogu vam reći ne samo da mi ne nedostaje, nego da mi je svakim danom sve draže što sam to učinio.

Imao sam profil, sada je deaktiviran i bez slika, prijatelja, podataka... U prevodu nemam više profil. :mrgreen:
I ja sam bio jedan od onih koji su imali profil, a ipak su mrzeli sajt i celu ideju oko njega. Jednostavno nisam voleo u kom pravcu se razvija sajt, a pošto ne mogu da ga ugasim, onda sam rešio da ga ostavim.

Deaktivirao sam nalog još septembra i mogu vam reći ne samo da mi ne nedostaje, nego da mi je svakim danom sve draže što sam to učinio.

Isti slucaj, iako su mi pojedini govorili da cu ga ponovo aktivirati.

Meni je samo krivo kako se lako odvila cela stvar. Veliki moćnici su oduvek sanjali i maštali o planu kako da budu u mogućnosti da kontrolišu i nadgledaju ceo svet, kako da imaju informacije o svakom licu na Zemlji. Takve stvari su oduvek bile nezamislive, a vidite samo kako se lako i brzo sve to obavilo.

Samo razmislite: Zašto bi neko održavao petabajtne (to su milioni gigabajta) servere koji enormno koštaju samo zbog nečijih isprđivanja, a da pritom od istih ne naplate ni cent? Sve ima svoju svrhu, razmislite malo koja je svrha Facebook-a!

E da, još nešto. Facebook je sajt na kom svaki koristnik (ili bar skoro svaki) ostavlja informacije o sebi i to dosta onih privatnih informacija. Kao takav, taj sajt ne bi trebao da ima cenu, ne bi trebao da bude u mogućnosti da se proda. Kakva je onda to privatnost njegovih korisnika kada može bilo ko da otkupi celu kompaniju i da time dođe u posed bukvalno svih informacija koje on sadrži? Pa Microsoft sam je otkupio jedan relativno mali deo kompanije, ali ipak dovoljan deo da imaju pristup svim informacijama na njemu. Dobro, ko je sledeći? Neki naftaš iz Iraka i Afganistana? Bravo ljudi, samo tako nastavite.

I nemojte posle da pravite tu neke "Digitalne Anđele" ili "Zeitgeist"-e i da kukate kako je sve to zavera, đavolja posla i ne znam šta još; svojim akcijama utičete na brz razvoj istih.

Lepo je u Terminatoru rečeno: "Budućnost nije određena. Ne postoji sudbina osim one koju sami sebi stvaramo."

rekoh uglavnom ih pzonajem znaci neke bas dobro a neke onako ili iz vidjenja ili smo na cao,cao,ali sam se zajebala na pcoetku sam prihvatala i one turke,itd,itd...pa me smaraju uzasno,treba mi citava vecnost da ih obrisem :D

ne,nisam to navela da bih sada tebi nesto,nego kada si navela da uglavnom sve poznajes-shvatila sam da ne mogu da se setim toliko ljudi:confused:
koliko mi se puta desilo na ulici,ono,pricam sa nekim,nemam ideju ko je:rumenka:

ne,nisam to navela da bih sada tebi nesto,nego kada si navela da uglavnom sve poznajes-shvatila sam da ne mogu da se setim toliko ljudi:confused:
koliko mi se puta desilo na ulici,ono,pricam sa nekim,nemam ideju ko je:rumenka:

Hahahahhaha pricaj mi nesto o tome,inace skoro me jedan druk pozvao koga nisam jako ddugo videla niti cula i kaze:"Ejj cao Saska,Dejan ovde"..a ja onako pitam kao debil,koj Dejanz:shock:,bas bedak ....

Imam fb ali nisam neki zavisnik. Ovih dana ga posecujem cesce zbog devojke koja je u Svajcarskoj kod kewe... Inace ovako udjem jednom dnevno... :D Imam fb skoro 3 godine i 655 prijatelja :D

KAd nesto takvo vidim guram prst u grlo z:cry:

Imam fb ali nisam neki zavisnik. Ovih dana ga posecujem cesce zbog devojke koja je u Svajcarskoj kod kewe... Inace ovako udjem jednom dnevno... :D Imam fb skoro 3 godine i 655 prijatelja :D

E to je i svrha fejsbuka,dopisivati se s nekim koga ne vidjas svaki dan il je daleko,a ne bukvalno dopisivati se sa svojim ukucanima z:mrgreen: nazalost i toga ima.......

Back