FACEBOOK

• Začetnik teme Začetnik teme angel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јесам.
Контактирају ме и понеки непознати...
Углавном сам ја тај који шаље поруке непознатим женама заказујући им сусрете у парковима и тако то... И углавном прихватају...

Не нуде ми ништа...
Лажем, понекад ми нуде секс...
Али ја не пристајем...

Što ti je fazon... taman se prime na susret u parku i ti ih ispališ... to nije lepo, samo da znaš :hahaha:

Znaci stvarno ne vidim svrhu fejsbuka.
Ukinuo sam profil pre neki dan, a inace ga nisam ni koristio,i dodje mi jedan drug i rece da nisam medju zivima ako nemam profil...kakva glupost.Da li su ljudi stvarno toliko zavisni od tastature?
Tamo mi se nakarikacila gomila nekih "prijatelja" koje nisam video 100 god (da su mi prijatelji ne bih ni izgubio kontakt s njima, a nepoznate i da ne pominjem...
Ako zelim s nekim da se cujem postoji tel.i vise sam za face to face varijantu,a ne za stolicu i izolaciju.I kad spadnem na to da muvam ribe preko tastature otislo je sve u k....

Imam profil, nemam nepoznate prijatelje, niti ih prihvatam.. dobra je zabava i korisno je, štagod vi pljuvači pisali...
Ima svrhu, u kontaktu sam sa celim "rasejanjem" mnogo bolje nego preko bilo kog chata ili sl načina komunikacije, da ne pominjem što nikad ne zaboravim rođendane što mi je inače bio manir i pored raspalog mobilnog i podsetnika...

Imam profil, nemam nepoznate prijatelje, niti ih prihvatam.. dobra je zabava i korisno je, štagod vi pljuvači pisali...
Ima svrhu, u kontaktu sam sa celim "rasejanjem" mnogo bolje nego preko bilo kog chata ili sl načina komunikacije, da ne pominjem što nikad ne zaboravim rođendane što mi je inače bio manir i pored raspalog mobilnog i podsetnika...

bas tako :worth:

Kad mi nude da budem necij obozavatelj od slavnih,a jos i neka nekud poznati, a prvi put cujem za njih, nema nista smesnije.
Budi obozavatelj "Dzeki Dzena ili Bijonse " :hahaha: ...boli me k . r . c za njih...

Nemam facebook, a mislim da necu ni napraviti profil. Istina, dobra stvar je sto mozes da nadjes dosta ljudi sa kojima si izgubio kontakt, i to je dobra stvar, ali nedovoljno dobar razlog da sebe izlazes radoznalima.

imam profil i napravila sam ga cisto iz za*ebancije... dobro je sto mogu da komuniciram sa drustvom koji su otisli da studiraju ili koji nisu iz mog grada...

pre neki dan me je jedan lik pitao sta bi bilo kad bi se on zaljubio u mene.. pitao me da se vidimo itd.. znaci strasno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back