Facebook

@Grau
Ako ti je pristup stranici www.facebook.com blokiran znači da je malware izmenio HOSTS ( c:/windows/system32/drivers/etc/hosts )
Skini ovaj program http://www.softpedia.com/get/Security/Security-Related/Hoster.shtml

Hoster_1.png

Pokreni ga i klikni na Restore MS Hosts File ..to bi trebalo da reši problem sa pristupom sajtu !

Poslednja izmena:
Kad god nesto menjaju, naprave mi nepotreban posao... Prosli put mi povratili sve obrisane poruke... Sada mi ponistili deo podesavanja... Lepo mi je profil bio podesen da niko nista ne moze da lajkuje i komentarise, kad vidim veceras lajkove na statusnim porukama... :evil:

NOVI VIRUS NA FACEBOOK
Stize na chat od prijatelja ovako "https://www.facebook.com/l/AAxv6;bit.ly/o34M73#DBYk5 xD ....." ako vam ovo stigne ni slucajno ne ulazite na link.Ne znam koje su posljedice,mislim da je danas ili juce ovaj virus aktiviran,uglavnom ako klkinete i udjete na link najmanja posljedica je da ce onda svim vasim prijateljima stizati ovakva poruka OD VAS.Tako da,ne ulazite :)

NOVI VIRUS NA FACEBOOK
Stize na chat od prijatelja ovako "https://www.facebook.com/l/AAxv6;bit.ly/o34M73#DBYk5 xD ....." ako vam ovo stigne ni slucajno ne ulazite na link.Ne znam koje su posljedice,mislim da je danas ili juce ovaj virus aktiviran,uglavnom ako klkinete i udjete na link najmanja posljedica je da ce onda svim vasim prijateljima stizati ovakva poruka OD VAS.Tako da,ne ulazite :)

Nešto kao onaj ,,Hi, how are you"? Hhahaah, valjda neću biti toliko glupa da ponovo kliknem. :(

Nešto kao onaj ,,Hi, how are you"? Hhahaah, valjda neću biti toliko glupa da ponovo kliknem. :(

Vjerovatno,eh nikad se ne zna,zamalo da ja udjem.Nije svejedno mislis da ti je prijatelj poslao neku pjesmu ili tako nesto i onako mnogi sigurno odma kliknu,takav sam i ja.Mada sad sam hvala bogu pogledao link i odma se vidi da su neke mucke u pitanju :)

Vjerovatno,eh nikad se ne zna,zamalo da ja udjem.Nije svejedno mislis da ti je prijatelj poslao neku pjesmu ili tako nesto i onako mnogi sigurno odma kliknu,takav sam i ja.Mada sad sam hvala bogu pogledao link i odma se vidi da su neke mucke u pitanju :)

Meni je ime na profilu napisano ćirilicom, tako da su tamo gde je trebalo da piše moje ime bili neki znaci, pa je kreten kliknula da daunlodujem plejer, da ne ispalim drugaricu koja mi je poslala link... :( :dash::dash::dash:

E, je l zna neko po kom sistemu izlaze frendovi sa desne strane kad odem na svoj profil, mislim na redosled? Tipa zasto mi se neki stalno ponavljaju, a neki ne izadju nikad. Cisto me zanima...

Ma facebook-ovanje sve vise postaje umetnost.
Sada ima i knjige" "kako koristit facebook" il itako nesto, video sam unekoj prodavnici i ima oko mnooogo strana
KORISCENJA FACEBOOK-a! :hahaha:
Aj svako da isprogramira facebook. :P

Ma facebook-ovanje sve vise postaje umetnost.
Sada ima i knjige" "kako koristit facebook" il itako nesto, video sam unekoj prodavnici i ima oko mnooogo strana
KORISCENJA FACEBOOK-a! :hahaha:
Aj svako da isprogramira facebook. :P
Ima knjiga neka? Pa odlično! Nadam se da detaljno objašnjava kako da njegovi korisnici adekvatno podese nivoe privatnosti i kako da zaštite određene informacije. Takođe se nadam da čitaoce uči nekom "etikom" korišćenja Facebook-a, tj. da prostor za komentare ne služi za dopisivanje, da W nije isto što i V, da ne postavljaju kojekakve gluposti od fotografija, da nije cilj imati što više prijatelja...

Da li neko zna kako da namestim Facebook video calling ili jos uvek nije podrzano u Srbiji? Kada udjem na facebook.com/videocalling pise mi dole da je jedan moj prijatelj uspeo namestiti. Prijatelja ne mogu nahvatiti. Da li neko zna kakva je procedura ili jednostavno da cekam? Hvala.

Video pozivi preko fejsa jos uvek nisu podrzani kod nas nego tu privilegiju da ga koriste imaju samo stanovnici USA.
Naime, fb je jos cini mi se prosle godine "pustio u rad" i @fb domen za email adrese ali i to takodje samo USA moze da koristi...

Tako da ne ocekuj uskoro da si i jedna od te dve opcije pojavi na nasem trzistu ...

(To sto ti pise da je jedan ili vise prijatelja koristi tu aplikaciju za video pozive je cista laz odnosno marketinski trik fejsa i to se radi automatski da bi te privukli na tu aplikaciju odnosno stavljaju bilo koje prijatelje ... kao kada ti pise za neku igricu da je vec koriste neki tvoji prijatelji ;) )

Video pozivi preko fejsa jos uvek nisu podrzani kod nas nego tu privilegiju da ga koriste imaju samo stanovnici USA.
Naime, fb je jos cini mi se prosle godine "pustio u rad" i @fb domen za email adrese ali i to takodje samo USA moze da koristi...

Tako da ne ocekuj uskoro da si i jedna od te dve opcije pojavi na nasem trzistu ...

(To sto ti pise da je jedan ili vise prijatelja koristi tu aplikaciju za video pozive je cista laz odnosno marketinski trik fejsa i to se radi automatski da bi te privukli na tu aplikaciju odnosno stavljaju bilo koje prijatelje ... kao kada ti pise za neku igricu da je vec koriste neki tvoji prijatelji ;) )

Aha, pa hvala. Samo sto ja mislim da mi je ukljucena oa druga opcija, tj. @facebook.com. Sve u svemu, hvala

Poslednja izmena:
Da li ostoji mogucnost da se pogledaju poslati zahtevi za prijateljstvo (koji nisu prihvaceni, to jest, ceka se odg)?..

Ja te nisam bas najbolje razumio,mislis da pogledas koga si pozvala za prijatelja ali taj jos nije prihvatio prijateljstvo?...mislim da je jedini nacin taj da podjes na profil te osobe (koju si pozvala za prijatelja) i ako jos nije potvrdio prijateljstvo pisace "Zahtjev za prijateljstvo poslat" ako te odbije pisace opet "Dodaj kao prijatelja"...opcija da pogledas sve poslate zahtjeve (dje se jos ceka potvrda) ne postoji.

Ja te nisam bas najbolje razumio,mislis da pogledas koga si pozvala za prijatelja ali taj jos nije prihvatio prijateljstvo?...mislim da je jedini nacin taj da podjes na profil te osobe (koju si pozvala za prijatelja) i ako jos nije potvrdio prijateljstvo pisace "Zahtjev za prijateljstvo poslat" ako te odbije pisace opet "Dodaj kao prijatelja"...opcija da pogledas sve poslate zahtjeve (dje se jos ceka potvrda) ne postoji.

Da, dobro si me razumeo..Ja nemam svoj profil na fejsu (ne bih ni postavila ovo pitanje, valjda bih kontala kome sam slala zahtev), nego, koristim bratovljev, pa me zanimaju neodgovoreni zahtevi, jer sam slucajno naletela na nekoliko neodgovorenih, pa bih volela da znam kako to moze da se pregleda.. Ali, izgleda da ne postoji opcija ili nesto slicno za to..
Hvala..

Da, dobro si me razumeo..Ja nemam svoj profil na fejsu (ne bih ni postavila ovo pitanje, valjda bih kontala kome sam slala zahtev), nego, koristim bratovljev, pa me zanimaju neodgovoreni zahtevi, jer sam slucajno naletela na nekoliko neodgovorenih, pa bih volela da znam kako to moze da se pregleda.. Ali, izgleda da ne postoji opcija ili nesto slicno za to..
Hvala..

Kako si naisla?..mislis slucajno si usla na neciji profil i pisalo je "Zahtjev za prijateljstvo poslat"? jer drugacije ne znam kako mozes naici :) ...inace to se koliko ja znam ne moze pregledati.

Kako si naisla?..mislis slucajno si usla na neciji profil i pisalo je "Zahtjev za prijateljstvo poslat"? jer drugacije ne znam kako mozes naici :) ...inace to se koliko ja znam ne moze pregledati.

Da, da- pri hakovanju, iz profila u profil, ovako onako i slucajno naisla na neodg. zahtev, ahah, pa sam htela da saynam ostatak..
Hvala, svakako!

Back