Facebook

Ee....instalirala sam i Javu i Quick Time.....i sad radi...... xDD Ne bas toliko brzo,kao sto je pre radio,ali barem radi....hvala.... :D

ma nista! z:lol: a to sto sporo radi moze da bude svasta nesto, a za vreme ovog raspusta i praznika dosta je opterecen fb, kao internet kod nas, tako da je moguce da ce neke stvari malo sporije raditi.

Kako da se vratim na stariju verziju FB ? Brat kada se uloguje ima stariju verziju i moze da vidi sve svoje prijatelje a ja se logujem na novu verziju i ne mogu da vidim sve svoje prijatelje !?

Imam jedan problem....naime, promenila sam ime na fejsu i kada sam htela da ga vratim pisalo je nesto kao treba da prodje 24h ....i tako proslo je par dana i nista ...pokusala sam ponovo i pise zahtev za promenu je poslat ali opet nista....moze li neko da mi pomogne please :(

meni je ICQ bolji,ali ga niko više ne koristi pa sam morala i ja da pređem na msn

tačno...ali otkako sam obrisala mafija vor skoro i ne idem tamo...ne znam šta da radim:dosadno:

pa da, ima sad programcica, kao npr digsby, preko kojeg mozes koristiti i icq i msn, pa cak i biti online na facebooku.

...online fb igrice zaraze um..i meni su, ne poricem.. ne znam, sve je to veliki shit..

Sve sto se napravi u korisne svrhe coveka. Nadje se neka vecina pametnjakovica da sve to zloupotrebi i izokrene naopacke. Svi mi znamo da se u ovom svetu zle stvari vise postuju, jer da nema zla ne bi se ovako zivelo. Na Facebook-u danas imate preko 40% laznih profila, pedofilije, prostitucije, i sve ostale nemoralne sadrzaje...drugim recima haos i rasulo.

Sve sto se napravi u korisne svrhe coveka. Nadje se neka vecina pametnjakovica da sve to zloupotrebi i izokrene naopacke. Svi mi znamo da se u ovom svetu zle stvari vise postuju, jer da nema zla ne bi se ovako zivelo. Na Facebook-u danas imate preko 40% laznih profila, pedofilije, prostitucije, i sve ostale nemoralne sadrzaje...drugim recima haos i rasulo.

sve si rekao. bravo

meni treba pomoc...!!! :) zna li neko kako moze da se proveri necija ip adresa...imamo par problema sa laznim profilima i ne znamo kako da se izborimo...zapravo ima li bilo kakav nacin da saznamo ciji je lazan profil posto sam cula da je to jedino moguce preko ip adrese

Sto sam naisao na dobru grupu na facebook-u z:mrgreen: Zove se "Tumacenje profil slike na fejsbuku".Evo kratkog opisa:

Ribe:
Samo napucena usta - ruzna (eventualno sa namerom da raspali musku mastu kakav bi bio osecaj da se te 2 socne usne nadju na tvojoj k..i, dok 'vamo izigrava sveticu)
Faca sa velikim naocarima - ruzna do zla boga. Grob!
Izbacena guza - napaljena klinka koja se lozi na Christiana Ronalda.
Izbacene sise - napaljena ruzna klinka (eventualno do 18) koja velicinom sisa pokusava da nadomesti manjak sivih celija.
Izbacene sise i guza istovremeno - najslikovitije objasnjava stara narodna "Lakse joj uterati metar u dupe nego cm u glavu"
Izbacene sise i guza i napucena usta - Vidi, imam 5 iz gimnastike?? Hahah! Prevarili ste se! - Trazim opasnog baju sa mocnim autom, velikim misicima i malom k...m za koju cu da mu govorim da je velika, a on ce da me voza, brani i kupuje sve sto pozelim.
Neki lik iz crtaca - ruzna i sa manjkom samopouzdanja.
U kupacem kostimu - Vidi, bila sam na moru, d...j na moje sveze zategnuto, izdignuto na grckom suncu osuncano tinejdzersko dupe, kad vec ne mozes da ga pipnes, luzeru!
Slika Jessice Albe - Htela bih da budem kao ona, al' mi je faca previshe velika i roshava, a pride imam i 30 kila vishka. Idem da vratim glavu konju, pozz!
Slika sa Acom Lukasom(Dzajom iz Amadeus benda, Nikolom Rokvicem, Karleusom...) - Napaljena klinka sa debilnim muzickim ukusom, koja tripuje da je postala bitna gradska faca zato sto joj je neko od neimara folk nam muzike poklonio 15 sekundi vremena.

Muskarci:
Slika nocu u klubu sa 3 flase ispred sebe - smarac.
Slika celavog baje koji istice misice - nabildovani smarac.
Slika ******ljenja sa ribom - poruka: Vidi, umem da se ljubim. A tek sto *****...
Slika plocica na stomaku - Smarac bez grama mozga, sam sebi dao nadimak "Shmexy".
Slika sa gitarom - Bubuljicavi klinac koji je naucio da okrece 2 akorda, i sad tripuje da ce dnevno da ima bar 658 nostrifikacija i 50 poruka u inboxu od riba koje se loze na tipove sa gitarom pored vatre, al' ne shvata da su ta vremena prosla.
Slika pored Bmw-a, Hummera, Mercedesa... - Glup tip, smarac, materijalista, ponavljach u osnovnoj i srednjoj, neiskusan u muvanju, lozi se da ce jednom imati fensi auto, i nada se da ce u medjuvremenu nesto kresnuti jer se slikao pored istog

Back