Facebook

da li neko mozda zna zasto mi fejs mnogo baguje na mozzili...kad ga otvorim u internet exploreru sve normalno radi...a u mozzli nece ni cet da otvori nista....jel zna neko mozda???
thx...

imam jedan problem tj. dva :D prvi je da mi nestaju ljudi iz liste prijatelja posle nekog vremena(nisam izbacen to znam sigurno!!!) znaci do sad mi je nestalo tj." nisu mi vise prijatelji" nekih 15ak soba sigurno i posle ih o5 add-ujem i stoje mi tako nekih 15 dana i nestanu o5 :s zna neko u cemu je problem??

drugi problem je sto hocu da sakrijem msn sa zida...odem na izmeni i sakri msn i o5 mi i dalje stoji tamo :S pokusao sam 10x i uvek isto

Зна ли неко како могу да променим тајно питање на Фејсбуку, или је тајно питање могуће подесити само на почетку када креирате профил? Давно сам направио профил, па сам заборавио и шта сам ставио као тајно питање.Пречешљао сам опције на Фејсбуку, али нигде нисам могао да нађем опцију за тајно питање. Нисам успео ни да нађем на нету нешто више о томе.

Као и на другим сајтовима, и на Фејбуку се вируси шире порукама, или чак мејловима из профила. Једном заражени компјутер шаље поруке свима са листе пријатеља, а сличне поруке могу да шаљу и поједине апликације.

Најновији велики напад десио се крајем октобра, кад је више од 750.000 чланова добило мејл које је изгледао као званично саопштење Фејсбука, у којем се каже да је потребно да ресетују своју лозинку на сајту, и да за у ту сврху употребе фајл у атачменту. У фајлу се налази тројанац ,,Bredlab’’. Представници водећих компанија које се баве анти-вирусном заштитом су саопштиле да иза овог вируса, као и многих претходних, стоје нападачи из Русије.

Неки линкови не садрже вирусе, али уз разна оправдања траже да се корисник улогује на други сајт из линка, и да на њему остави своју мејл адресу. Са којом ће они знати шта да раде. Још су опаснији линкови који наводно стижу од Фејсбука, са лажном основнм страницом на којој траже да се улогујете и тако оставите лозинку.

http://www.nspm.rs/kulturna-politika/anatomija-fejsa-i.html

Pre sam namestila da kad me neko potrazi i zeli da me adduje, moze samo da vidi moje ime, profil sliku i zajednicke prijatelje. Ali pre 2-3 dana su na fejsbuku valjda nesto menjali, i sad kad me neko potrazi i klikne na moj profil,iako mu nisam u friendovima moze da vidi moje grupe, moje frendove...
Zelim to da zabranim,tj. da ljudi koji mi nisu u prijateljima ne vide ko mi je u prijateljima i druge podatke. Cackala sam nesto u privacy ali se nista ne menja...
Moze li neko da mi objasni sta tacno da uradim?

Pozdrav :)

Pa to me i buni. Sta tacno u Privacy?

Pa odes u privacy settings pa u profile informations i dobijes jednu listu stvari koje se nalaze na tvom profilu (About me, personal info,birthday,photos and videos of me etc.). Sa desne strane imas da dodelis ko moze da gleda to, naravno izaberi za svaku posebno da mogu da vide samo tvoji prijatleji i to je to. i kad zavrsis sve to, skroz gor ena toj stranici imas preview my profile, klikni na to i videces kako vecina ljudi (oni koji nisu tvoji prijatelji) vide tvoj profil, i nema sta da brines. ;)

Ljudi meni facebook zastranio z:lol: Ali stvarno nesto se desilo i sve mi se nekako pomerilo u levo :) A i nigde mi vise nema boje kad dolaze poruke i ne vidim smajlice.. Da li mozda neko zna u cemu je problem? Kako vratiti na staro, kako je bilo?

Eee ljudi....imam problem.......nece da mi radi chat!!! Oko 4-5 minuta mu treba da izbaci jedno "Eee...",i strasno koci.......pitam se da li je do browsera,ili do mog chata,jer samo meni ne radi od mog drustva........ da li neko moze da mi pomogne??

Probala sam i sa Mozzilom 3.5 i sa Mozzilom 3.6 i sa Google Chrom,i sa Safari.......nece nijedan!!! Sad pocinjem da sumnjam da nesto nije u redu sa mojim fejsom,ili nesto slicno.....Da li mozda moze neko da mi kaze sta je mozda u pitanju??

Back