Facebook

Account Unavailable

Твој налог је тренутно недоступан због одржавања странице. Требао би да поново буде доступан за неколико часова. Извињавамо се због нелагодности.

sta da radim ?

Account Unavailable

Твој налог је тренутно недоступан због одржавања странице. Требао би да поново буде доступан за неколико часова. Извињавамо се због нелагодности.

sta da radim ?

Pa da sacekas malo ;).

Pozdrav svima.. Imam jedan problemčić sa fejsom.. Radi se o onoj levoj strani profila gde su ukratko prikazne u opadajućem nizu: informacije o tebi ( najčešće samo datum rođenja ), prijatelji, fotografije, video snimci...
Kraj svake od tih opcija ima ona ikonica sa olovkom gde se mogu izvršiti neka podešavanja ( naprimer da umesto 6 bude prikazano 9 prijatelja ). E sad, kod fotografija postoji opcija " ukloni okvir ". Ja sam kliknuo na to i vise ne vidim prikaz fotografija sa leve strane.. Kako da to vratim ?
Unapred hvala..

Mislim da ne postoji. Viđao sam da neko ima i po 10 albuma (možda je to ograničenje).
Što se tiče ograničenja na ukupan broj slika (iz gore pomenutog sledi da je) - 10*200=2 000.

Nije... Moze i preko 2000 slika...

Ali sada je dozvolilo da se napravi novi album, ali nece da uploaduje slike... Radi upload do poslednje, ma koliko ih bilo, jedna ili svih 200, i na kraju napise Upload failed, please try again...

Mozda je neki zajeb do njih...

Sesavalo se to i pre, ali nakon par puta prodje... Sada vec nekoliko dana nece... Mislim da sam pokusao preko 50 puta... Najcesce samo po jednu sliku, da vidim da li ce da prodje...

OK... Hvala na odgovorima...

da, da. ja sam nesto pomesao. ima program koji se zove digsby, koji mozes da koristis za chat na fb, mislim da on cuva istoriju, ako ti je bas do te istorije stalo. ne mogu da se setim, ali mislim da je pre bila opcija na chat-u da se prikaze istorija ili sam ja opet pomesao sa necim drugim.

Kad god probam da se ulogujem uvek mi izadje ovo

Пријављивање на Facebook

Налог није доступан

Jel' to izlazi jos nekom ili samo mene karaju? ponekad me uloguje kada restartujem ruter!

Kad god probam da se ulogujem uvek mi izadje ovo

Пријављивање на Facebook

Налог није доступан

Jel' to izlazi jos nekom ili samo mene karaju? ponekad me uloguje kada restartujem ruter!

Nikad mi se nije desilo, niti sam cuo do sada za taj problem... Kako su krenuli, sve ce uskoro biti problem...

Back