Facebook kolekcionari žena

Zbog čega neki muškarci otvaraju više naloga na fejsbuku na kojima isključivo ''sakupljaju'' djevojke i žene raznih godišta?

Meni se jedna dopada ali mi odbija uprono zahtev za prijateljstvo. I tako zaboravim na nju a onda negde slucajno vidim njenu sliku ili neku osobu koja se zove i preziva kao ona pa dobijem zelju da pokusam jos jednom. Posto zna za prvi profil, napravim drugi, lazni i posaljem zahtev za prijateljstvo da bi imao pristup-mogucnost pisanja ispod njenih slika itd... Pa ida znam sta se desava kod nje. Ne ono bolesno i opsednuto ,nego eto, svako ko je bar malo zaljubljen u nekoga gaji izvesno interesovanje sta ta osoba radi i s kim je itd... Bar mislim da je tako?.Inace sve te osobe sam poznavao licno a ne samo preko facebook-a.

pre neka dva meseca , vršljam ja tako po profilima svojih fb frendova što inače uopšte nemam običaj, zabole me i za njihove statuse i letovanja u grčkoj i kubama, ali reko ajd..možda neko ima nešto novo vredno pomena, jer sam one opcije o pojedinačnim novostima uglavnom isključila, kad bacim pogled i na profil mog brata od tetke. on je inače 68 godište a na fb. uredno napisao 78:eek: gledam, jesam li dobro videla..jesam..i još mu je fb u julu čestitao 35. rođendan:lol:
reko dal da ga zaebavam..da ga izgrdim da je shupak neviđeni..šta da mu kažem (razveden je i živi sam)..a onda mi ga je bilo žao. yebiga.

a pyzda, blokirao je da mu se vidi lista prijatelja. sad shvatam i zašto:lol:

ma razumem potrebu da se prikažeš boljim, lepšim, mlađim..bogatijim..ali..nije li ovo malo previše? i konačno, sve se na kraju otkrije. meni je glupo praviti takve besmislene lažne okvire oko svog lika. čemu to? zbog sexa samo?
pih.

a pyzda, blokirao je da mu se vidi lista prijatelja. sad shvatam i zašto:lol:

ma razumem potrebu da se prikažeš boljim, lepšim, mlađim..bogatijim..ali..nije li ovo malo previše? i konačno, sve se na kraju otkrije. meni je glupo praviti takve besmislene lažne okvire oko svog lika. čemu to? zbog sexa samo?
pih.
evo ipak si na kraju skapirala,kakvo bre prikazivanje boljim kome?ono promenis 10 riba pokusas kod 50 i na kraju naidje jedna koju ne treba lagati,mozda:lol:

Back