facebok omegle devojka

robocap22

Obećava
Poruka
64
ovako upozno sam devojku preko omegle pa na fb zanima me kako da je muvam malo je stidljiva kako da joj pridjem a da me ne blokira rekla je da sam sladak ma da to neznaci nista ja njoj uvek saljem porke ona nikad meni zanima me kako da ona meni pocne da salje izgleda da nije zanteresovana kako da pocnem da je
muvam inace predstavljen sam kao povucen tip nebi da budem napad nije me sramot nisa da napis samo da nebudem napadan i koju sliku da stvim pocetna mi je sa drugovima kako da se slikam da bude kul
:heart:

moze. evo ovako obzirom da si za takvu stvar misljenj potrazio na ovakvom mestu
to govori da si zelen ki bebina srachka i da treba ti da se posteno nazlopatis jos da bi posto bacje
obzirom da nisi kadar da je izbodes ko milos murata dzaba ti ja dajem savet :)
al evo ti posto sam nesto vedar danaz.. napisi joj vako ili jos bolje samo joj pejstuj ovo

@$@$( @$(@$)$@(*@)*$)@(*$)@($*(

Muka je to, nece da se jave, moras da ih zaintrigiras, zainteresujes, da te zagotive da ti se prve javljaju. Ako je devojka stidljiva mozda nece prva da ti se javi, a mozda je i u fazonu "ja sam zensko, ja da se javljam prva ne ide" ili "on je musko, ako ga zanimam, valjda ce da ucini neki korak".

Normalno je da neces da budes navalentan, vec pratis njenu rekciju i tok komunikacije kada pricas sa njom. Da li odgovara, deluje zainteresovano ili je razgovor napor, manjak tema, komunikacije i spontanosti. Jeste, nekada mora malo teren da se razradi, da se ljudi oslobode

Muka je to, nece da se jave, moras da ih zaintrigiras, zainteresujes, da te zagotive da ti se prve javljaju. Ako je devojka stidljiva mozda nece prva da ti se javi, a mozda je i u fazonu "ja sam zensko, ja da se javljam prva ne ide" ili "on je musko, ako ga zanimam, valjda ce da ucini neki korak".

Normalno je da neces da budes navalentan, vec pratis njenu rekciju i tok komunikacije kada pricas sa njom. Da li odgovara, deluje zainteresovano ili je razgovor napor, manjak tema, komunikacije i spontanosti. Jeste, nekada mora malo teren da se razradi, da se ljudi oslobode
jel to mala skola za iebace batenge

lollol bravo brate to i mene zanima pogodio si temu brate a slazem se sa juke box hero ovoj treba paznje a kako da znam ja kad sam je pito jel smaram ona samo ogovara na pitanje jel to znaci da smaram
inace samo smo pricali o muzici igricama deluje mi kao da oce da prica

fizicki izgled je odlican bez sale imam plocice kad bi to uradi dobio bi plokadu ko na auto putu
nevoli lose momke

- - - - - - - - - -

mreza sa anonimno upoznavanje ako hoces daj im fb ako nece nista nikom
Jepo pločice , poradi na vijugama i kako kaže Hero da se malo opismeniš . Nemoj da se vredjaš ali pišeš kao da imaš 12 godina .
Imaš ovdje podforum Tinejdžeri . Par mjeseci pisanja na njihovim temama ti može puno koristiti . Ako ništa drugo , uvježbaćeš
tačka, zarez , veliko slovo . Pogledaj samo kako je napisan tvoj uvodni post . Nigdje ni tačke , ni zareza , ni velikog slova .
Misliš da ona to ne vidi ? Možda bi se s tobom dopisivala da je ćorava al ovako teško !:mrgreen::D

Poslednja izmena:
lollol bravo brate to i mene zanima pogodio si temu brate a slazem se sa juke box hero ovoj treba paznje a kako da znam ja kad sam je pito jel smaram ona samo ogovara na pitanje jel to znaci da smaram

Ljudi ce ti retko reci direktno da smaras, nije lepo, a da ti neka devojka kaze "e smorio si, smaras" sigurno ces reci ova je neka nafurana kucka.
Mada neko istrazivanje govori da ljudi kada misle da su malo navalentni da upravo tada je u ocima druge strane dovoljno, tj. tacno po meri navalentnosti.

Pozovi je da izadjete negde za vikend....

Mozes da pocnes pricu gde izlazis..ili da si ti izlazio negde bla,bla...

Seti se da nema sta da izgubis ;)
:)))))

a o cemu da pricam sa njom kako da znam praevi trenutak da dam kompliment moze mi neko reci lep gest sinoc mi je rekla da joj nije do brice da je tuzna i da bi je oraspolozile navijacka pesma ja joj dam limik za zvezdine pesme ona kaze da ix ima dovoljnio u fonu sad da joj posaljem 1 porku sa lepim gestom kako da napisem sta mislite

xvala pokusacu moram brzo da me ne blokira samo da je ne smorim kako da znam jel ona oce da prica i o cemu sta da je pitam o cemu da pricamo izgledacu nespretno i nesugurno ako ako odma odvalim bicu navalentan kako da provalim kako izgledam u njenim ocima

Back