Fabrikovanje dokaza, zapadne manipulacije

kapetanmark

Legenda
Poruka
58.709
Autorska tema

Bio sam se zabrinuo za zapad, ako nista drugo zbog cinjenica da jos nije sevnula neka senzacionalna vest o zlocinu velikih srazmera za koje ce naravno biti optuzeni pripadnici Ruskih snaga.

Ovo juce o Buci, je druga po redu komika, i smesna maipulacija, iscenirani zlocin, koji pada u vodu jer im je promaklo da prilikom snimanja iz vozila, u retrovizoru se vidi momenat kada toboz zrtva tj les pored kojeg su malopre prosli, se mrda, pokrece...

Pre ovoga je iskoriscena video sa neke od eko demonstracija u Becu, ali se ubrzom po internetu preneo originalni snimak kojim se pokazuje da je u pitanju manipulacija.

pogledajte sliku na kojoj se vidi , kako na ukrajinskoj televiziji ide obavestenje da je ministar zdravlja potvrdio ove leseve u pozadini...

1649177784605.png

potom i nemci objavise da se radi o manipulaciji i da je u pitnaju klima protest u becu

Nein, dieses Video zeigt keine Leichensäcke in der Ukraine – es zeigt einen Klimaprotest​

Im Internet wird ein Video von angeblichen Leichensäcken in der Ukraine verbreitet. In einem der Säcke liegt jedoch ein Mensch, der sich bewegt. Einige Nutzer leiten daraus ab, dass die Szene inszeniert sei. Unsere Recherche zeigt jedoch: Das Video wurde manipuliert und hat mit der Ukraine nichts zu tun – es zeigt eine Klima-Protestaktion in Wien.

poto

o cemu se zapravo radi pogledajte i sami... ukrajinci su pokusali taj video da predstave kao njihove zrtve, doduse su skratili snimak naravno... medjutim isplivao je ubrzo ORIGINALNI SNIMAK koji pokazuje u nastavku kako zbog jakog vetra koji duva, jedan od aktera, laznih mrtvaca,se mrda i navlaci kesu preko glave...

hahahahahahahahaha

tako posle ovog pokusaja manipulacije ukrjainaca i gradjana sirom sveta, da se radi o toboz civilnim zrtvama, ispalo je da su emitovali skraceni snimak eko protesta odrzat nekada u becu...

potom je na red dosla ona glupa manipulacija u buci... i tu se jedan les mrdao...

zart su toliko glupi? zar im poni poredjani lesevi nisu bili sumnjivi?
svaki je okrenut glavom ka zemlji, betonu, par njih je toboz ustreljano na biciklu i ostali su tako cetiri dana, kolko je proslo od napustanja mestra od strane rusa...

Kapetane, pretrazi internet, ima vesti i da je Sigal u Ukrajini i da je ceo rat farsa i da kao i kovid, uopste ne postoji. Dematnovao bbc te vesti i obelodanio kao netacne, znaci da je istina! Rat u Ukrajini ne postoji. Znaci sve je laz. Sve se snima i montira i sve su sami glumci. Rusija uopste nije napala Ukrajinu, to samo lazu narod.

B5484B58-04D2-407D-8045-0F9DBEC7600A.jpeg

Znaci mora da je istina ako cemo suprotno od bbc-a.

Kapetane, pretrazi internet, ima vesti i da je Sigal u Ukrajini i da je ceo rat farsa i da kao i kovid, uopste ne postoji. Dematnovao bbc te vesti i obelodanio kao netacne, znaci da je istina! Rat u Ukrajini ne postoji. Znaci sve je laz. Sve se snima i montira i sve su sami glumci. Rusija uopste nije napala Ukrajinu, to samo lazu narod.

Pogledajte prilog 1131749

Znaci mora da je istina ako cemo suprotno od bbc-a.
ja ne znam sta ti pokusavas ?

gluposti ostavi za svoje najmilije pre spavanja i SUSJEDE (posto vi ne kazete komsije)

ovde se radi o videu koji je plasirala ukrjainska televizija i saopstenje ministra zdravlja, sa skracenog snimka koji nema veze sa ukrjainom. To su potvrdil i nemci ija sam to ovde fino objavio uz sve dokaze koji su komicni, o kakvoj niskoj manipulaciji se radi.

tvoje pretpostavke i gluposti me ne zanimaju.

eno ti video i saopstenje nemaca o manipulaciji snimkom koji nema veze sa ukrajinom!

Nein, dieses Video zeigt keine Leichensäcke in der Ukraine – es zeigt einen Klimaprotest​

Im Internet wird ein Video von angeblichen Leichensäcken in der Ukraine verbreitet. In einem der Säcke liegt jedoch ein Mensch, der sich bewegt. Einige Nutzer leiten daraus ab, dass die Szene inszeniert sei. Unsere Recherche zeigt jedoch: Das Video wurde manipuliert und hat mit der Ukraine nichts zu tun – es zeigt eine Klima-Protestaktion in Wien.

hahahahahahahaha

ja ne znam sta ti pokusavas ?

gluposti ostavi za svoje najmilije pre spavanja.

ovde se radi o videu koji je plasirala ukrjainska televizija i saopstenje ministra zdravlja, sa skracenog snimka koji nema veze sa ukrjainom. To su potvrdil i nemci ija sam to ovde fino objavio uz sve dokaze koji su komicni, o kakvoj niskoj manipulaciji se radi.

tvoje pretpostavke i gluposti me ne zanimaju.

eno ti video i saopstenje nemaca o manipulaciji snimkom koji nema veze sa ukrajinom!

hahahahahahahaha
Pokusavam da ti kao covek kazem da ako ne verujes u stradanja u Ukrajini, odes licno tamo i uveris se. Do tada, i ovo je istina:

https://youtu.be/LzUqQxNb8qw

Pokusavam da ti kao covek kazem da ako ne verujes u stradanja u Ukrajini, odes licno tamo i uveris se. Do tada, i ovo je istina:

ja sam postavio VIDEO KOJI SU URKJAINCI PLASIRALI kako se radi o zrtvama i prikazali te leseve u kesama, na nekih 10 ak sekundi...snimak je isecen, a posle je pronadjen kompletan video koji govori da se radi o nekom klima protestu u becu!

i saopstenje nemaca oko te manipulacije...sve je to gore prezentovano, i vidi se da je minsitar zdravlja napisao saopstenje od prkeo 55 mrtvih i 160 ranjenih...

dakle dokumentovana laz ukrjainske nacisticke vlasti. i sta ti sad tu hoces? da sam ja kriv sto urkjainci na nacionalnoj televiziji ovako bendo manipulisu ?

da niej mozda istina?

znam ja da tebi smeta sve rusko, pa samim i svaka ova provaljena laz tebi dragih nacista iz ukrajine...

Rusija je agresor i okupator u tuđoj državi, uništavaju, ruše, pale, pljačkaju i ubijaju.
I to je jedino što je bitno, a ne da li je netko digao ruku ili je to bila kiša na staklu.
Evo prijedloga, neka prestanu ubijati pa ih niko neće optuživati za ubijanje, može tako?
Moraju da ociste naciste.

Nece nacisti sami da se poubijaju.

Vi ste dobili dron poruku

Osnovni princip propagande je:

1. da bude jednostavna
2. projektuj svoje vlastite slabosti na druge
3. upotrebi dnevne novosti tako da tebe prikazuju kao pravednika, i zrtvu
4. ponavljaj svoje poruke beskonacno
5. osloni se na mitove i istoriju
6. kreiraj nacionalni cenzus ( napravi od njih copor, koji ne misli vise svojom glavom)

Pa nisu svi frustrirani grandioznom veličinom teritorija kao Rusija.
1649179746321.png

potom i nemci objavise da se radi o manipulaciji i da je u pitnaju klima protest u becu

hahahahaha

ja sam postavio VIDEO KOJI SU URKJAINCI PLASIRALI kako se radi o zrtvama i prikazali te leseve u kesama, na nekih 10 ak sekundi...snimak je isecen, a posle je pronadjen kompletan video koji govori da se radi o nekom klima protestu u becu!

i saopstenje nemaca oko te manipulacije...sve je to gore prezentovano, i vidi se da je minsitar zdravlja napisao saopstenje od prkeo 55 mrtvih i 160 ranjenih...

dakle dokumentovana laz ukrjainske nacisticke vlasti. i sta ti sad tu hoces? da sam ja kriv sto urkjainci na nacionalnoj televiziji ovako bendo manipulisu ?

da niej mozda istina?

znam ja da tebi smeta sve rusko, pa samim i svaka ova provaljena laz tebi dragih nacista iz ukrajine...
Ti si ostavio sliku videa koji kruzi facebook-om i koji je mogao da napravi svako, pa i ti, i da ga plasira takvima kao sto si ti, pod izgovorom da su Ukrajinci to radili na nekoj svojij tv stanici. Snimak te tv stanice nemas, jer i ne postoji. Na istom facebooku su se 2020te godine pustali snimci gay parade iz Ciriha, pod naslovom da je to protest protiv vakcina u Varsavi.

Toliko o tvom rusofilstvu kapetane. Da si makar realan rusofil, pa i da te razumem.

Osnovni princip propagande je:

1. da bude jednostavna
2. projektuj svoje vlastite slabosti na druge
3. upotrebi dnevne novosti tako da tebe prikazuju kao pravednika, i zrtvu
4. ponavljaj svoje poruke beskonacno
5. osloni se na mitove i istoriju
6. kreiraj nacionalni cenzus ( napravi od njih copor, koji ne misli vise svojom glavom)
A ako ti je država pod brutalnom agresijom, utoliko lakše.

Ti si ostavio sliku videa koji kruzi facebook-om i koji je mogao da napravi svako, pa i ti, i da ga plasira takvima kao sto si ti, pod izgovorom da su Ukrajinci to radili na nekoj svojij tv stanici. Snimak te tv stanice nemas, jer i ne postoji. Na istom facebooku su se 2020te godine pustali snimci gay parade iz Ciriha, pod naslovom da je to protest protiv vakcina u Varsavi.

Toliko o tvom rusofilstvu kapetane. Da si makar realan rusofil, pa i da te razumem.
1649180014230.png

evo slike iz videa

saopstenje ukrjainskog ministra zdravlja, 57 leseva 169 povredjenih...

hahahahahahahaha

aj susjed kaj se ljutish

A ako ti je država pod brutalnom agresijom, utoliko lakše.
bila je srbija pod agresijom nato pakta.

tada nisi kmecao.

Pogledajte prilog 1131770

evo slike iz videa

saopstenje ukrjainskog ministra zdravlja, 57 leseva 169 povredjenih...

hahahahahahahaha

aj susjed kaj se ljutish

bila je srbija pod agresijom nato pakta.

tada nisi kmecao.
Daj ti meni ceo video, sliku sam i ja tebi ostavio uz tekst u prvom postu, pa nisi razumeo poentu. Na tom videu, cak i da ga nadjes, neces naci tv stanicu kao i podatak gde je uopste original te vesti koja je lazirana snimkom iz Austrije.

Da prevedem bolje, koliko su decu jeli lavovi, toliko je i Ukrajina samu sebe odlucila da diskredituje tako jeftino.

Back