Обилић
Elita
- Poruka
- 17.219
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to konacno oce da se otarase nuklearnog otpada? Pomresmo od raka od tog otpada iz Vince.
Прошле године је објављено да је 80% посла завршено... Е сад, чега тачно, не сећам се.
Не знам докле су тачно стигли, али се јасно сећам пре неку годину су били радови испод Деспота Стефана, улица је била преграђивана због прављења главног тунела-колектора. Завршиће се када буде тунел испод брда на којем су Вишњичка Бања, Велико Село и остала насеља.Još da naprave postrojenje za preradu kanalizacije.
Пашћу у несвест само ако будем видео да нешто хвалиш. Осим бајке о ауту, наравно.Pranje para naprave praznu halu sa dva dimnjaka a iza sve u reku.
to je dole na Kosmetu, i to mala kolicina, ovo ti je na 50km od Beograda, velika kolicina...Ti ne znaš ko je po Srbiji bacao otpadne nukleone ?
Прави се, не знам докле се тачно стигло.A je li se to pravi postrojenje za spaljivanje seća?
Lepo je što sanjarišКонзервативни мохархиста се не бави тако јефтином филозофијом.
to je dole na Kosmetu, i to mala kolicina, ovo ti je na 50km od Beograda, velika kolicina...
Нешто ми личи на митологију то да смо ми преносили опасан отпад са КиМ, па према Загребу... Не рече да ли пре или после "самосталности"...Кол'ко се сећам за време Тадића
то је под великом војно-полицијском пратњом
ауто-путем одвежено према Загребу.
Било је мало критично,
и Београд је био забринут.
Плашили смо се диверзије оваквих
као што је Ћута, Кулачин, и слични
који обећавају рушење куле "Београд"
кад дођу на влас' ...
Pitam zbog zaobljene kupole a i nisam nešto preterano zagledao sns dildo
Нешто ми личи на митологију то да смо ми преносили опасан отпад са КиМ, па према Загребу... Не рече да ли пре или после "самосталности"...
А око најава рушења куле... Нисам изненађен, мада подржавам идеју.
Уосталом, то је само реакција на изјаве ове власти, док су још били опозиција - да ће да сруше Ада мост.
Бука без смисла, и једно и друго.
Не тврдим да све пратим и знам... И сам превоз нуклеарног отпада је пипава ствар - не чини ми се да бисмо ми после 90тих добили дозволу за тако нешто.Баш сте млади и неупућени ...
У Винчи је постојао необезбеђени нуклеарни отпад из института,
за који комунисти нису имали решење
па је сачекало демократе да се бакћу са тим.
Какво Косово, какви бакрачи !
Нисам знао, мада верујем, да је Господар тако лајао ...
Заебаваћу га први пут на баскету кад се сретнемо !