Fabrička podešavanja

Hteo sam da vratim telefon na fabrička podešavanja i piše mi prisutni su drugi korisnici na ovom uređaju, da li to znači da mi neko čita poruke i sve to, ionako sumnjam

Ne mislim da ti neko cita poruke,vec ces resetovanjem na fabricko stanje izgubiti,sve kontakte u imeniku i na mrezama,koje koristis.Mada ako zadrzis posle korisnicko ime i lozinku da ce ti se svi kontakti vratiti,ako ih promenis gubis sve.Ako imas na kompu Wi Fi,pa neko iz komsiluka zna tvoje korisnicko ime i lozinku,moze koristiti tvoj net,pa mozda zbog toga i to obavestenje.

Zavisi koji android imas,neki proizvodjaci fabricki naprave i gost nalog,ako hoces da neko drugi koristi tvoj telefon (to ima i u Windows-u).Nadji u podesavanjima,ima deo gde su navedeni korisnici,i obrisi sve osim svog,a posle vrati na fabricka podesavanja.

Нема ту никаквих фабричких подешавања
То се данас све клепа или на броду или у шупама.
Значи потражи бродска подешавања или бар ова шупачка.

- - - - - - - - - -

Ако сумњаш да ти неко обија поруке или слике онда немој да пристајеш на апликације које траже на почетку посебне дозволе.
Шта ће игрици за слагање боја рецимо мој телефонски именик или контрола позива???

Back