gost 124326
Domaćin
- Poruka
- 4.116
Ovako, nije bas realno 
1. Raikonen
2. Alonso
3. Lewis
4. Vetel

1. Raikonen
2. Alonso
3. Lewis
4. Vetel
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ajde ajde srebrni ne padajte duhom, tek je pocetak sezone... Zna McLaren i gore![]()
Samo da ne bude ovakoAjde ajde srebrni ne padajte duhom, tek je pocetak sezone... Zna McLaren i gore![]()

Нисте ви способни да тако нешто урадите![]()

Necemo ni da pokusavamo.
Onomad rekli da ce nas kazniti sve sto lici na Ferrari.![]()

Код вас је ситуација типа:
Кад не можемо да будемо бољи од њих, а не смемо бити исти као они онда дај оно шта је остало, односно дај да будемо лошији.

Mislio sam da pogadjamo i osvajaca pol-pozicije koji bi se racunao 2 boda i bio vazeci uz glavni tiket [ne kao dueli] ali mozda je bolje da ne komplikujemo.Eto vam predlog pa mozda usvojimo od 2010.![]()
Ako razvijemo do tada software za statistiku takvog vida kladjenja,moglo bi se prihvatiti.![]()

)Sve dok ne pređem količinu od 10 piva, nema većih bagova![]()
Mr. Freak. Kubica je bio kod mene. Preneo sam mu tvoje "pozdrave". Odmah se vratio na trke. Sledeci put ce mi reci kakav ce biti redosled pa se kladi ovde da ti Intra da pivo. Ionako mu pivo saljem ja!!! Njega nista ne kosta!Sad sam video da je Truli kaznjen sa +25 jer je preticao za vreme safty car-a. Sad je Hami treci a Glok cetvrti. Jel menja to nesto?

Hocu li bar jednog ubosti?