UltraZvuk
Domaćin
- Poruka
- 3.670
nadajte se samo... i verujte u svoje snove. Realno je da se nije vratio zbog milion evra, a još se manje vratio da bio vozio kao 6-to plasirani... sigurno se dobro raspitao i zna šta radi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nadajte se samo... i verujte u svoje snove. Realno je da se nije vratio zbog milion evra, a još se manje vratio da bio vozio kao 6-to plasirani... sigurno se dobro raspitao i zna šta radi.
,odakle ti takva ideja.hmm... stara kajla će održati predavanje svima, OPET![]()
Bilo bi dobro da usaglasimo odakle cemo uzimate parove i kvote. Prosle godine je bilo saroliko; Wiliam Hill, BetAndWin, Premier... Ili je sve to isto![]()
Ne razumem. Zašto misliš da je tu nešto nepravedno?
Ko brani Vilnevu da se vrati? Ili Hillu? Pa kome oni trebaju... svašta.
Mercedes + inženjeri + fabrika automobila + Šumaher,
vs
Red Bull + inženjeri + kompanija RB + Vettel
vs
Mercedes + inženjeri + fabrika automobila + Hamilton
i? Malo ima matori prednosti što se tiče iskustva... ali na istom su nivou svi sada.
Zarđala kajla...bledi i polako nestaje iz misli svakog njegovog fana koji je uz njega prolivao na tone znoja ushićenje,nervozu i radost,nestaje iz srca onih koji su skakli sa Brankovog mosta i sa Sićevačke ćuprije zbog njegovih vratolomija.
A onda se pojavio čudotvorac ("ja ožifeti njega i napraviti svetska zezancija"),čovek koji je kršteni kum Frankeštajna - dr.Ros Braun,po profesiji difuziolog na fakultetu "Maks Mozli-Mumije".

Tako je...tebe sam uvek cenio jer si kao i ja veran timu a ne vozaču
Tako ću i ja ove godine (kao ti za Alonsa) da pričam za Batona.

Nije bas tako, sam si rekao 'Realno je da se nije vratio zbog milion evra, a još se manje vratio da bio vozio kao 6-to plasirani... sigurno se dobro raspitao i zna šta radi"
Nadam se da gresim al sve mi se cini da cete gledati reprizu prosle sezone samo sa Sumaherom umesto Batona, bude li tako ja sigurno necu.

Šta će ti taj znak opasnosti u naslovu teme?Predviđaš krah prve trojice![]()

Хтео је рећи да се спремите за још једну доминацију црвених, како на стази тако и у кладионици![]()

Pa šta smo mi onda trebali svi da plačemo 2005. i 06. kada je Alonso pržio sve zahvaljujući "čudesnom" renaultu sa mass dumperom...?
Хтео је рећи да се спремите за још једну доминацију црвених, како на стази тако и у кладионици![]()
Opet ste igrali playstationGP Bahrain
1.Fernando Alonso
2.Lewis Hamilton
3.Sebastian Vettel
4.Michael Schumacher
5.Mark Webber
6.Felipe Massa
Head-to-Head
Fernando Alonso (ESP/Ferrari) 1.50 - Felipe Massa (BRA/Ferrari) 2.40
Robert Kubica (POL/Renault) 1.60 - Vitaly Petrov (RUS/Renault) 2.20
Pol pozicija i najbrzi krug ostaju?