RACE MASTER
Domaćin
- Poruka
- 4.646
I ja cenim da bi 182.7 poena bilo dovoljno da prvenstvo kasnije mirno privedem kraju.![]()
Mogao bi da "vozis" za jedan bod,kao ALonso,a mozda i za cast-kao Hamilton.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja cenim da bi 182.7 poena bilo dovoljno da prvenstvo kasnije mirno privedem kraju.![]()

Domaći naš teren,mi smo gospodari asfalta
1.Hamilton

I kakav je sada poredak u generalnom plasmanu bese?
Generalni plasman vozača:
1. Dženson Baton 41
2. Rubens Barikelo 27
3. Sebastijan Fetel 23
4. Mark Veber 15,5
5. Jarno Truli 14,5
6. Timo Glok 12

Isto ko Danicu Patrik 

Zaboravih bonus tipovanje.Eh,da mi je samo deo tvog optimizma.
Domaci je teren i Buttonu.
Dakle:
1.Button
2.Vettel
3.Kimi
4.Kubica(za slucaj da prosli put nije bila slucajnost)
Buttona pokusavam izbaksuzirati,ne bi li se ikako odlozila promocija sampiona i sacuvao privid neizvesnosti.![]()
Je l' može da se okuša na ovoj vašoj kladionici usred sezone?
Ne interesuju me poeni, čisto bih da vidim kakav sam prognozer, pa da se eventualno oprobam na pravoj kladionici.![]()
Ako se prihvata moje učešće, onda je tip sledeći:
1. Rubens (uvek mu je ležao Silverstone, a i vreme je da jednom pobedi u onako dominantnom bolidu)
2. Vettel (obradovao bi me njegov dobar rezultat, a i realno je očekivati ga na podijumu)
3. Kimi (ovo čisto navijački- sudeći po treninzima, Ferrari je u lošem stanju, pa bi podijum bio pravi podvig)
Button neka bude DNF- vreme mu je.![]()

Je l' može da se okuša na ovoj vašoj kladionici usred sezone?
Ne interesuju me poeni, čisto bih da vidim kakav sam prognozer, pa da se eventualno oprobam na pravoj kladionici.![]()
Ako se prihvata moje učešće, onda je tip sledeći:
1. Rubens (uvek mu je ležao Silverstone, a i vreme je da jednom pobedi u onako dominantnom bolidu)
2. Vettel (obradovao bi me njegov dobar rezultat, a i realno je očekivati ga na podijumu)
3. Kimi (ovo čisto navijački- sudeći po treninzima, Ferrari je u lošem stanju, pa bi podijum bio pravi podvig)
Button neka bude DNF- vreme mu je.![]()