Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
1.Hamilton
2.Kubica
3.Alonso
4.Raikonen
2.Kubica
3.Alonso
4.Raikonen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek postoji shansa... ko zna...![]()

Razmisljam da li protiv Masse ili Trulija[Kultard i Rozberg],jedino protiv njih malo jace kvote a realno da dodje.A mozda i Kubica ispadne.
Ajde protiv masse cu posto bi realno trebalo da dobije u Brazilu.Tad cu protiv Trullija.![]()
Ja svoju nisam iskoristio danas.
E pa kolega,svaka cast.Imao si bolju taktiku i zasluzeno pobedio.
Valjda cu sl.put imati vise srece.
![]()
Odose 47 boda.
i to sto kazes.
Jadno,kukavički ali i bezobraznobez obzira sto je masa los po kisi, sve mi se cini da ce se nesto desiti hamiltonu i da ce biti primoran da napusti trku, nesto mi to govori i nadam se da je u pravu
1.Felipe
2.Alonso
3.Vettel
Luis diskvalifikovan
![]()
Massa
Kimi
Lewis
Alonso

Jadno,kukavički ali i bezobrazno
Svesna situacije ali i hrabro![]()
![]()

zasto kukavicki, zar je to nemoguce, zasto ti od pocetka imas problem sa mnom, i to ako hocu da luis bude diskvalifikovan nije nista lose i ti to zelis masi pa ja nista ne kazem, stvarno bedno![]()
...ko ima problem sa tobom i kada sam ja to poželeo,ne samo Masi,nego bilo kome da bude diskvalifikovan???Šta ti sejo sanjaš...ko ima problem sa tobom i kada sam ja to poželeo,ne samo Masi,nego bilo kome da bude diskvalifikovan???
primirje??

Moram konstatovati da cu na kraju ipak ja odneti moralnu pobedu i postati GURU,jer kao sto vidite zaseo sam na trece mesto bez ijednog duela dok ova dvojica ubadaju sou od po 40-50 bodova
Dakle,bronza sija zlatnim sjajemNaravno svoj tip stavljam tik pred kvalifikacije,i do sada se ta metoda pokazala vrlo uspesnom
![]()
A kao sto vidite,neki od Mclarenovaca ce i ovde biti najbolji (DB uzdam se u tebe)![]()

A znamo ko sabira bodove![]()