F1 kladionica

Ti presao na Alonsovu taktiku-odrzavas prednost nad direktnim rivalom:isti nam pobednik,pp i fl ...i jos po neko mesto. ;)

Не знам шта ми би да толико верујем у Хамилтона, али очекивао сам да ће и он коначно победити.
А и овај Кими жали боже подсетио ме је зашто сам био љут на њега кад је одлазио из Ферарија.

Tasman ce to-on redovno pazi na casu :lol:
Ja sam vec zaboravio Intrinu i Fernandovu carobnu formulu za racunanje.
Ne bi bilo u redu da improvizujem i tako izbijem na vrh poretka :lol:

Наређење извршење :)

Након ВН Монака:
Capture.JPG

Проверите јер ја нисам...

Opa,zahvaljujuci kole Z i Tasmanu,presli smo na visi nivo statistike :klap:
Ovo je bas profi.Ne znam kako ce reagovati poslovodje,kad vide ovo.Preti im padanje u drugi plan i pomracenje slave :lol:
A,mozda im i padne kamen sa srca ili oko vrata,ako se rese ove muke.
U tom slucaju,kolega Tasman je na*ebo-obracunavace do sudnjeg dana ove kladionice :lol:

P.S. Neka mu neko zalepi reputaciju,pošto ja ne mogu, a i gde ljutom rivalu da duvam u jedra i dajem moralnu podrsku.

Opa,zahvaljujuci kole Z i Tasmanu,presli smo na visi nivo statistike :klap:
Ovo je bas profi.Ne znam kako ce reagovati poslovodje,kad vide ovo.Preti im padanje u drugi plan i pomracenje slave :lol:
A,mozda im i padne kamen sa srca ili oko vrata,ako se rese ove muke.
U tom slucaju,kolega Tasman je na*ebo-obracunavace do sudnjeg dana ove kladionice :lol:

P.S. Neka mu neko zalepi reputaciju,pošto ja ne mogu, a i gde ljutom rivalu da duvam u jedra i dajem moralnu podrsku.

Хвала хвала
Неће се шефови љутити ја сам ово одрадио у улози ћате :)
Избегавао сам ова рачунања због оних дуела, јер сам у кладионици провео отприлике колико и у цркви, а нешто се не сећам када сам тамо био последњи пут :)
Али потрудићу се да до следећег пута савладам и тај део више математике...

п.с.
Него, опоненту мој (у духу избора што су за нама) провери ти своје бодове, колико год да се трудим да будем објективан нешто ме вуче да ти одузмем који бод, мора да је нека црна маЂија :)

Избегавао сам ова рачунања због оних дуела, јер сам у кладионици провео отприлике колико и у цркви, а нешто се не сећам када сам тамо био последњи пут :)
Али потрудићу се да до следећег пута савладам и тај део више математике...
Samo da skrenem pažnju, pošto je ovakva situacija (Tasman nije radio višu matematiku sa onim kladioničarskim parićima) tabela sigurno ne odslikava realno stanje (ni ja nisam stručnjak za te kvote ali koliko sam onomad ukapirao Fernanda otprilike je da se te kvote množe (ako se ubodu) ili se dobije krompir (0) (ako se omane) tako da nemojte da šenlučite ili se bacate u bedak dok se i to ne odradi...

п.с.
Него, опоненту мој (у духу избора што су за нама) провери ти своје бодове, колико год да се трудим да будем објективан нешто ме вуче да ти одузмем који бод, мора да је нека црна маЂија :)

Nasao sam par sumnjivih vreca,pa cu da potrazim gde su ti bodovi za koliko mi bezis.
Od samog pocetka mi je bilo sumnjivo da me deres,a ja na vrh tiketa guram najbolju ekipu i njene vozace iz kola u kolo. :lol:

Imao sam određene probleme sa net-om, mož misliti navalili da platim da me uključe :) ali vidim da su tabele ekstra.
Kanada.

1. Lewis - sad il nikad
2. Kimi
3. Alonso
4. Nico
5. Vettel
6. Button

pp Lewis
fl Kimi

Back