Тасман
Domaćin
- Poruka
- 4.264
neće ni tamo biti bolje... znaju to i oni iz McM
Ако сребрни у Белгији не буду на постољу саветујем их да припреме један велики чабар

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neće ni tamo biti bolje... znaju to i oni iz McM

Ja se izvinjavam - McM nisu "srebrni", oni su "sivi". "Srebrn" je Mercedes i jedini raspolaže autorski tim nazivom.

)

Treba uvesti pravilo o zabranji kopiranja duela. *** jednom sam odigrao isto ko Erlik, i to jer me je preteko za koji sat, a ceo dan sam mislio o tome. Juce sam nesto gledao duel Baton vs Kubica i malo je falilo da ga stavim, ali sam ipak odlucio da idem protiv Fetela, sigurnije mi![]()
Treba uvesti pravilo o zabranji kopiranja duela. *** jednom sam odigrao isto ko Erlik, i to jer me je preteko za koji sat, a ceo dan sam mislio o tome. Juce sam nesto gledao duel Baton vs Kubica i malo je falilo da ga stavim, ali sam ipak odlucio da idem protiv Fetela, sigurnije mi![]()

A pre uvodjenja pravila - kazna.![]()
Dozivotna zabrana postovanja na kladionici!
To je previse surovo, predlazem zabranu kladjenja pet godina![]()

Jel Ultrazvuče jel si ti kreten ili šta?
Kakve su ti to smrdljivo džiberske fore?
Najvise od svih si kukao i plakao zbog duela a sad kopiraš moje. Koji si ti smrad.
btw. mislim da se svi slažu da ne da ti ne računamo duele koje kopiraš, nego da te više upošte ne računamo u tabeli.
Čisto da napomenem još jednom, zaista si ljiga na kvadrat!![]()
A da zatvorimo kladionicu na neko vreme
Zamisljena kao relaksacija i razonoda pre GP vikenda,dogurala je do pred masovnu tucu...![]()
Postoji i opcija da intra osnuje "karantin" u jednom cosku,pa da tamo sprovede terapijske mere:![]()
![]()
![]()
Mis'im,najgore je biti mirotvorac na Balkanu,jer te svi mrze,ali ....skrenuli smo pogresno kod Albukerkija.

Postoji i opcija da intra osnuje "karantin" u jednom cosku,pa da tamo sprovede terapijske mere:![]()
![]()
![]()

Prvo hvala za to dečko.Dečko, ovde je suština druženje i zezanje, a ti si se popalio ko da sam ti zalogaj iz usta izvadio...

Prvo hvala za to dečko.
Drugo, sasvim jednostavno pitanje. Ako ti je sve ovo zezanje, što onda iz zezanje ne lupiš sam neki duel nego kopiraš tuđe?
I da svakakve mentole i smradove čovek moze ovde da sretne, 100% si u pravu, samo se pogledaj u ogledalo, savršen si primer za to![]()