F1 kladionica

1. Fernando Alonso
2. Mark Webber
3. Lewis Hamilton
4. Felipe Massa
5. Jenson Button
6. Robert Kubica

pole position Fernando Alonso
fastest lap Fernando Alonso

Fernando Alonso (ESP/Ferrari) 2.02 vs Sebastian Vettel (GER/Red Bull) 1.70
Sebastian Vettel (GER/Red Bull) 1.45 vs Mark Webber (AUS/Red Bull) 2.55

1. Fernando Alonso (ESP/Ferrari)
2. Felipe Massa (BRA/Ferrari)
3. Sebastian Vettel (GER/Red Bull)
4. Robert Kubica (POL/Renault)
5. Lewis Hamilton (GBR/McLaren)
6. Michael Schumacher (GER/Mercedes)

Pole Position: Fernando Alonso (ESP/Ferrari)
Fastest Laps: Fernando Alonso (ESP/Ferrari)
==================================================
Michael Schumacher (GER/Mercedes) 4.25 vs. Nico Rosberg (GER/Mercedes) 1.18
Jenson Button (GBR/McLaren) 1.18 vs Robert Kubica (POL/Renault) 4.25

184.png

Belgija:
1. Alonso
2. Massa
3. Vettel
4. Hamilton
5. Webber
6. Kubica

PP: Massa
FL: Alonso
==================================================
Michael Schumacher (GER/Mercedes) 4.25 vs. Nico Rosberg (GER/Mercedes) 1.18
Jenson Button (GBR/McLaren) 1.18 vs Robert Kubica (POL/Renault) 4.25

Treba uvesti pravilo o zabranji kopiranja duela. *** jednom sam odigrao isto ko Erlik, i to jer me je preteko za koji sat, a ceo dan sam mislio o tome. Juce sam nesto gledao duel Baton vs Kubica i malo je falilo da ga stavim, ali sam ipak odlucio da idem protiv Fetela, sigurnije mi :)

Circuit de Spa-Francorchamps

1.Fernando Alonso
2.Sebastien Vettel
3.Lewis Hamilton
4.Jenson Button
5.Felipe Massa
6.Mark Webber

PP:Vettel
FL:Alonso

h2h
Fernando Alonso (ESP/Ferrari) 1.75- Mark Webber (AUS/Red Bull) 1.95
Jenson Button (GBR/McLaren) 3.05-Mark Webber (AUS/Red Bull) 1.33

Treba uvesti pravilo o zabranji kopiranja duela. *** jednom sam odigrao isto ko Erlik, i to jer me je preteko za koji sat, a ceo dan sam mislio o tome. Juce sam nesto gledao duel Baton vs Kubica i malo je falilo da ga stavim, ali sam ipak odlucio da idem protiv Fetela, sigurnije mi :)

Dobru ideju si mi dao :lol:
Od sad na prvo mesto stavljam Hamiltona, a ostatak liste ću da kopiram :lol:

ps/ mogli bi ste da sredite moje bodove ... u ime pobeda Hamiltona (koje su se i realizovale) nisam ostavljala tiket i jasno su se izjasnila 2 člana da mi daju svoje bodove - nešto ih ne vidim. To je nepravda! :manikir:

Jel Ultrazvuče jel si ti kreten ili šta?
Kakve su ti to smrdljivo džiberske fore?
Najvise od svih si kukao i plakao zbog duela a sad kopiraš moje. Koji si ti smrad. :roll:

btw. mislim da se svi slažu da ne da ti ne računamo duele koje kopiraš, nego da te više upošte ne računamo u tabeli.

Čisto da napomenem još jednom, zaista si ljiga na kvadrat! :roll:

To je previse surovo, predlazem zabranu kladjenja pet godina :D

A da zatvorimo kladionicu na neko vreme :think:
Zamisljena kao relaksacija i razonoda pre GP vikenda,dogurala je do pred masovnu tucu...:dontunderstand:

Postoji i opcija da intra osnuje "karantin" u jednom cosku,pa da tamo sprovede terapijske mere: :tiganj:
sklave-1.gif
:mafijas:

Mis'im,najgore je biti mirotvorac na Balkanu,jer te svi mrze,ali ....skrenuli smo pogresno kod Albukerkija.

Jel Ultrazvuče jel si ti kreten ili šta?
Kakve su ti to smrdljivo džiberske fore?
Najvise od svih si kukao i plakao zbog duela a sad kopiraš moje. Koji si ti smrad. :roll:

btw. mislim da se svi slažu da ne da ti ne računamo duele koje kopiraš, nego da te više upošte ne računamo u tabeli.

Čisto da napomenem još jednom, zaista si ljiga na kvadrat! :roll:

Šta si se uspalio ko da se kladiš na 10 soma eur? Čoveče kao da imapš 15 godina... i kako s eto uopšte ponašaš? Dečko, ovde je suština druženje i zezanje, a ti si se popalio ko da sam ti zalogaj iz usta izvadio...

Eliminišite me komotno, ako će vam to biti uživanje. Ma uostalom povlačim se i sam. Koje mentole može čovek da sretne ovde, pa ovo je da ne veruješ...

A da zatvorimo kladionicu na neko vreme :think:
Zamisljena kao relaksacija i razonoda pre GP vikenda,dogurala je do pred masovnu tucu...:dontunderstand:

Postoji i opcija da intra osnuje "karantin" u jednom cosku,pa da tamo sprovede terapijske mere: :tiganj:
sklave-1.gif
:mafijas:

Mis'im,najgore je biti mirotvorac na Balkanu,jer te svi mrze,ali ....skrenuli smo pogresno kod Albukerkija.

nono-1.gif
Neces tako lako da se izvuces, ima da das te bodove sto si obecao.:D

Nista strasno se nije desilo, ovakvih [i mnogo gorih stvari] ima na puno tema, trebali bi da zatvore forum.:lol:
Ultrazvuk vise nece postavljati duele, ostali po starom i to je to...

Dečko, ovde je suština druženje i zezanje, a ti si se popalio ko da sam ti zalogaj iz usta izvadio...
Prvo hvala za to dečko.
Drugo, sasvim jednostavno pitanje. Ako ti je sve ovo zezanje, što onda iz zezanje ne lupiš sam neki duel nego kopiraš tuđe? :think:

I da svakakve mentole i smradove čovek moze ovde da sretne, 100% si u pravu, samo se pogledaj u ogledalo, savršen si primer za to :per:

Back