U svakom slucaju, poena nema za crvene u ovom kolu 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma sutra će kiša izmešati sve tako da i Luis ima šansu za pobedu.

Dobro je sabrao Intra. 8*2.20*2.551. Erlik ................1+44,88=45,88
Sa koliko klonova Erlik tiketira?
Опа, "коло среће се окреће", свака част Ерлику
Променио се однос снага на постољу, а сребрни ?![]()

ej ljudi, glupo je što mešate duele sa pogađanjem redosleda... mislim, možeš cele sezone igrati stabilno i onda s epojavi jedan koji slučajno upadne na dve trke i u***** ga i eto
Mislim da to treba razdvojiti, to sma rekao još na početku sezone.

ej ljudi, glupo je što mešate duele sa pogađanjem redosleda... mislim, možeš cele sezone igrati stabilno i onda s epojavi jedan koji slučajno upadne na dve trke i u***** ga i eto

1. Erlik ................1+44,88=45,88
Sa koliko klonova Erlik tiketira?

Dobro je sabrao Intra. 8*2.20*2.55
Polako,ima jos da se vozi.![]()

Jel' to opet krenula kuknjava?
Svake sezone ista pesma...![]()
Sreca prati hrabre.ej ljudi, glupo je što mešate duele sa pogađanjem redosleda... mislim, možeš cele sezone igrati stabilno i onda s epojavi jedan koji slučajno upadne na dve trke i u***** ga i eto

Mogo si da sacekas jos neku trku, nisi morao da nas demoralises oma.Jel' to opet krenula kuknjava?
Svake sezone ista pesma...![]()

Nema kuknjave.
Vi vozite na istim "gumama",a mi cemo praviti vise brzih stintova,pa cemo se na kraju sabirati.![]()
Videcemo sta je bolje -taksisti ili kamikaze.
Sad sam pogledao, nije bas tako,nadoknadio si razliku ovim pogodkom.70-31=29 a bezis mi 30,znaci da si u prednosti 1poen-ne pitaj me kakosam dosao do ovog.Ti imash sigurnih 90 bodova na Glavonsa tako da tipujem da uzimash ove godine titulu bez gledanja![]()

Kamui Kobayashi (JPN/BMW Sauber) 2.02 Pedro de la Rosa (ESP/BMW-Sauber) 1.70