Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.882
I šta fali "piletini"?!pa nisam bas mala starija sam od raste.a nisam ni fizicki sitna.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I šta fali "piletini"?!pa nisam bas mala starija sam od raste.a nisam ni fizicki sitna.

I šta fali "piletini"?!![]()

ali sam mladja od ane nikolic.
sto bi rekli ja sam taman.
On jeste...a'l pesme su mu sheet!

Škorpija...!fun facts ... rasta was born on 16.11. tjah na sv. djurdjic, my girl's glory.: lol:
Ona kad počne zavijati...make's me sick!zavisi kako koja, ima nekih pesama koje mi se svidjaju i nekih koje mi se ne svidjjau. mislim da su mu te starije pesme bile bolje.
ova sa natasom mi se ne svidja.
zavisi sta ocekujes od teksta.
ok, nije tema o rasti ...pa da nastvaimo sa temom sex na ex. eto ja sma rekla s kim bih mozda imala sex na ex, sa rastom. ali bih se vrv posle zaljubila, pa bi bilo qq i lele i stavili bi mi zabbranu prilaska rasti na 100 metara.![]()
Ovo mu je vrh 'ebozivna!zavisi kako koja, ima nekih pesama koje mi se svidjaju i nekih koje mi se ne svidjjau. mislim da su mu te starije pesme bile bolje.
ova sa natasom mi se ne svidja.
zavisi sta ocekujes od teksta.
Ovo mu je vrh 'ebozivna!
Ovo mu je vrh 'ebozivna!

Meni taj Rasta ima facu kao osobe sa mentalnim poremećajem.

a kada ga skinem iz armani empporija u krevetu je ispod mene inferiorniji.![]()
e dosta o rasti. svakom se neko svidja, nekima se svidjaju ono sto bi se reklo savrseni muskarci, neke vole nesavrsenosti. kakve to veze ima.....pa ne moze se svakoj svideti apolon. ja bih se vrv zgranula vasim izborima i vrv bi mi muskarci koji se vama svidjaju meni bili skroz obicni i bzvz. sto i niej tako lose.
jedino mi ova manastirka sumnjiva...mislim da bih sa njom cupala kose.![]()