F.ucking 4 fun

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
391.950
Ajmo malo o seksu :lol:

Sami ste duze vreme i nedostaje vam ljubav,paznja,neznost,sex,sex,sex..Treba vam neko ko ce vas voleti dok ne nadjete nekog koga cete voleti. Ševa iz zabave je pojava koja se bas ne praktikuje redovno na ovim nasim prostorima.Da li mozete biti sa nekim cisto iz prakticnih razloga,racionalno ,zbog sexa,bez emotivnih vezivanja i ostalih pizdarija koje to prate..E,da..Postoje li razlike u muskoj i zenskoj percepciji ovakvih odnosa i dozivljavanju istih.?

biti promiskuitetan i menjati partnere, nije isto sto i yebati se kao sto moras da jedes
obicno su to osobe lisene emocionalne inteligencije... mis' nisu one krive sto su takve

Sami ste duze vreme i nedostaje vam ljubav,paznja,neznost,sex,sex,sex..Treba vam neko ko ce vas voleti dok ne nadjete nekog koga cete voleti. Ševa iz zabave je pojava koja se bas ne praktikuje redovno na ovim nasim prostorima.Da li mozete biti sa nekim cisto iz prakticnih razloga,racionalno ,zbog sexa,bez emotivnih vezivanja i ostalih pizdarija koje to prate..E,da..Postoje li razlike u muskoj i zenskoj percepciji ovakvih odnosa i dozivljavanju istih.?
Ne mogu...omatorilo se više za takav "egzibicionizam"! 😁
Verujem da razlike ipak postoje, uprkos emancipaciji žena.

Cuj ne praktikuje se na ovim prostorima :lol:
Jeeeeste srbi posten narod
Ajde molim te

Isprobavala sam te fore (sad po stare dane sam se setila) i kao sto sam i pretpostavila nisam ja bazdarena za to
A volela bih da jesam
Emotivno je lakse takvim ljudima

Mislim da percepcija seme nema mnogo veze sa polom nego sa karakterom, ima i zena i muskaraca koji su emotivno bazdareni da vrlo lako hendlaju te neemotivne odnose
Ok veci je procrnat medju muskarcima koji to mogu jer mi zene imamo oxitocina za izvoz pa se brze vezujemo :lol:

Nina, kad ces na more?

Cuj ne praktikuje se na ovim prostorima :lol:
Jeeeeste srbi posten narod
Ajde molim te

Isprobavala sam te fore (sad po stare dane sam se setila) i kao sto sam i pretpostavila nisam ja bazdarena za to
A volela bih da jesam
Emotivno je lakse takvim ljudima

Mislim da percepcija seme nema mnogo veze sa polom nego sa karakterom, ima i zena i muskaraca koji su emotivno bazdareni da vrlo lako hendlaju te neemotivne odnose
Ok veci je procrnat medju muskarcima koji to mogu jer mi zene imamo oxitocina za izvoz pa se brze vezujemo :lol:
Другарица, рак :lol: која је сада у тој фази да мења и да се не везује се сваки пут након односа расплаче. Дође кући и онда ме зове уплакана.
Уопште не знам како да јој помогнем или треба пустити да та фаза прође сама од себе.
Иде из крајности у крајност.
Након разочарења је дуго била у фази како јој не треба нико, како јој не треба ни секс,...
Сада је у фази да јој не треба везивање, емоције,... да је задовољна својим животом, све је заокружила,... па тако задовољи чисто физичку потребу. И мислим да јој је то здравије од оне фазе када годинама није била ни са ким, али да то и психички добро утиче на њу, али не утиче. Колико је познајем њој треба мушкарац, прави мушкарац, и да се веже и да се опусти и да је у неким сегментима живота растерети, али се копрца, неће себи то да призна :(

Vaspitanje i predrasude su nas dovele do toga da ne umemo da rezdelimo vođenje ljubavi od seksa i obratno.
Vođenje ljubavi je seks između dve emocionalno povezane osobe gde je seks rezultat osećaja koji osobe povezuje.
Kad emocija nema ostane seks. Čisti. Neuslovljen ničim prethodnim.
Zašto da nemate nekog za seks? Nije to nikakav promiskuitet, egzibicionizam, manjak socijalne inteligencije. Samo partner ili partnerka u seksu.

Za kosu vam treba frizerka. Za nokte vam treba pedikerka. Za šminku vam treba kozmetičarka ili vizažistkinja.
Za mišiće vam treba maserka. Svaki deo tela ima ko će za njega da se pobrine.
Tako treba ostaviti mogućnost da se neko pobrine i za vađajnu ili penis.

Ne treba raditi nauku od najobičnije hebačine. ;)

Kao studentkinja sam imala vrlo nezdrave obrasce sexualnog ponasanja, npr 3 kombinacije u istom vremenskom periodu. To je zahtevalo jako mnogo organizacije iako vidjanja nisu bila cesca od 2 do 3 puta sedmicno, ali ipak - tri zene je jako mnogo zena na mene jednu krhku.
Hvala bogu pa sam se udala.

Другарица, рак :lol: која је сада у тој фази да мења и да се не везује се сваки пут након односа расплаче. Дође кући и онда ме зове уплакана.
Уопште не знам како да јој помогнем или треба пустити да та фаза прође сама од себе.
Након разочарења је дуго била у фази како јој не треба нико, како јој не треба ни секс,...
Сада је у фази да јој не треба везивање, емоције,... да је задовољна својим животом, све је заокружила,... па тако задовољи чисто физичку потребу. И мислим да јој је то здравије од оне фазе када годинама није била ни са ким, али да то и психички добро утиче на њу, али не утиче. Колико је познајем њој треба мушкарац, прави мушкарац, и да се веже и да се опусти и да је у неким сегментима живота растерети, али се копрца, неће себи то да призна :(
:think:

jel ONO vezivanje ili samo vezivanje? :think:

Не могу ја то, никада нисам ни могла.
Не осуђујем оне који могу, ја јок, пре физикалчења морало је нешто да ме привуче, а онда то више није чисто физикалчење.

Не могу ја то, никада нисам ни могла.
Не осуђујем оне који могу, ја јок, пре физикалчења морало је нешто да ме привуче, а онда то више није чисто физикалчење.
draga mina da li mogu u svojojoj knjizi a i malo ovde da iskoristim ovu boldovanu....kako bih rekao..... ali da kazem da si ti vlasnik kopirajta :lol:

Ја не могу да чекам да се боље упознамо, да прораде емоције,... и то.
То ме смори. Ако не спавамо први, евентуално други пут, нећемо никада. Прође ме. Онда можемо фино да се дружимо :heart: што такође није мала ствар.
Али не могу ни само тако, без неког осећаја, унутрашњег гласа, нечег необјашњивог а више од физичког.

draga mina da li mogu u svojojoj knjizi a i malo ovde da iskoristim ovu boldovanu....kako bih rekao..... ali da kazem da si ti vlasnik kopirajta :lol:
Па како би се другачије назвао тај однос бРез емоција :rotf:
Не мораш ништа да кажеш кад већ форум зна :lol:

Ја не могу да чекам да се боље упознамо, да прораде емоције,... и то.
То ме смори. Ако не спавамо први, евентуално други пут, нећемо никада. Прође ме. Онда можемо фино да се дружимо :heart: што такође није мала ствар.
Али не могу ни само тако, без неког осећаја, унутрашњег гласа, нечег необјашњивог а више од физичког.
Баш можеш да истрчиш још неки круг :rotf:

Ma bre ne moze da se meri sa pravom vezom
Nije ni ona bazdarena za to i ne treba to da radi
Ako se rasplace posle svakog vidjanja onda nikako ne sme to da radi vise, povredjuje sebe tako
Tesko je hbg....

Back