F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa jel dvorište na mestu, gelenderi, stolice..da li je Lazy Bag u jednom komatu :lol:

hahahaha jeste dvorište je tu......malo rupljivo al nema veze, još ga prepoznajemo....po kapiju :zcepanje:
a lezy bag je na spratu...a tamo deda ne mož se popne...cvrc :lol:

- - - - - - - - - -

Pa kad mases sas gace, mora da se kupuju NoFe gace,i jos kazes jeftinije....::mrgreen:

Bas lepo da si se odmorila a sta li to znaci Torta, jel to posle ...i nagrada za mukotrpan rad:whistling: mislim zetva i tako to.....:rotf:

aaaaaaaa torta....ima priča na prethodnoj strani ili onoj tamo......kad imaš kad pročitaj :lol:

- - - - - - - - - -

Pa ti se pridruzi akciji , Kad vidis rupu u zemlji a Ti zasadi.........ili ih nasadi.........;)

hahaha nasadila sam Meru Opajdaru :evil:

deda....morali smo taj rizik da preuzmemo :zcepanje:
ali lepo su se slagali.........otprilike su na istom nivou te se razumeju :lol:
a eda....deda, iako je zapisao sva tri vremena hranjenja, 7.......15......21.....on je zapisao 7, 3. 9..ko zna koliko puta im je dao da jedu jer vidim ja im dala u 21 a mrki koji je inače izelica neopevana i tačan u 21 kao švajcarac da me opomene i šapara da im dam klopu, jedva se probudi :eek:
kad moj tata kaže......je li, a šta je ovo 9? :zeek:........ne mož da se seti u tom momentu........pogledam u džak a ono......mnogoooo krekera nema :zcepanje:
kako god, svo troje su živi i zdravi....jedino ima rupa.....kratera tačnije :dash:

:rotf: oi najedeni naravno :lol:

dobro veče......stigaoooooo je !!!!!!!!! ne Prodiksan već Profa!!!!! jel se sećate te reklame za prašak za veš ?...hahaha.... stigli su i mladenci, lepi preplanuli, sve je bilo u redu, dobro su putovali.

Zdravo Magi......:)

I jes stigao prodiksan.....:hahaha:

Najvaznije da su mladenci stigli, sto znaci da je sve proslo u najboljem redu uz pesmu i igre....nek tako bude i ubuduce.:ok:

546767_573071612756214_1963356891_n.jpg

:kpozdrav:

dobro veče......stigaoooooo je !!!!!!!!! ne Prodiksan već Profa!!!!! jel se sećate te reklame za prašak za veš ?...hahaha.... stigli su i mladenci, lepi preplanuli, sve je bilo u redu, dobro su putovali.

Divno. :)

:lol: Istina.

napolju samo što ljudi ne padaju kao mušice, toliko je teško :aha:

Jeste, i oblacno i ovde a kisa ce tek sutra malo da poprska.

I dobar dan zelim. Jako sam se obradovala jutros kad sam kao mali preduzetnik sa tromesecnim pdv-om cula da mi je rok za placanje 20. svakog treceg meseca, tj. ovog meseca je to 19. jer je to petak... Mislim, pre je rok bio 10. pa su pomerili na 15. a od pre tri meseca je 15. rok za predaju dokumenata tj. za Ljilju i njene kolege a rok za placanje je 20... Za nas male... Vrlo brzo smo sredstva preusmerili na drugu transakciju! I da! Poreska uprava je automatizovala naplatu potrazivanja i blokade racuna, a da i ne pricamo da se u slucaju kasnjenja (15. zadnji dan) gubi mogucnost otplate glavnice starog duga na 24 rate i otpis kamate! Toliko lepih vesti od jutros! :D

Druga stvar: shvatila sam zasto me manje nerviraju kupci: zahvaljujuci Valinim korisnim savetima i inspirativnim blogovima sam naucila da podignem zamisljeni stit od ogledala, da energetski vampiri sami sebe iscede/iznerviraju kad dodju mene da smaraju. :manikir:

HAHAH [to ga napisa
Do kraja 2012. rok za predaju i plaćanje je bio 10. u mesecu za prethodni mesec za mesečne i 10.u prvom mesecu narednog tromesečja. dakle, za sve obeveznike je bio isti rok.
Od 01.01.13. rok za predaju i plaćanje (to je uvek isti datum) je 15. u narenom mesecu za mesečne, a za tromesečne je 20.u prvom mesecu narednog tromesečja :lol:
Već si imala jedan sa rokom 20.04.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back