F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sto sam nervozna :(

videla sam ga,ali kao da nisam,koliko sam besna na njega i sto smo razdvojeni :evil: ne mogu kad se ne vidimo duze,dodje mi da ga bijem ( iz ljubavi).

znaci na zlatiboru nece da se odvoji od mene.

fali mi paznja :rida:
on bio na kopaoniku,nismo normalno ni razgovarali,cim ga pozovem kaze mi pozvacute za 2min,a mene to uzasava,a njega samo zapitkuju,traze nesto od njega.

Ih bre Jocika, šta pametno da ti kažem :aha: Ne znam-

pa i ja nisam pametna.

samo da rasteram ovaj bes.

a njegov brat se nabije pored nas sta god progovorim on gleda u mene,ne ume da se pomeri ,on je bio sa devojkom svih 7dana,ne znam kako nema osecaj,a njegova devojka sve ga nekako udaljulje od njega.

htela sam bre na miru da ga izgrlim i izljubim ali oces dzabe,ne volim kad tako neko blene u mene.

Poslednja izmena:
ioizjp.jpg

:) dobro jutro, dobar dan... danas sam poranila na previjanje, bilo mi je ulepljeno u ranu pa sam jedva čekala da se oslobodim.....dr je pogledala , hoće opet u petak da je vidi, da odluči da li da produži antibiotik... zasad izgleda da se ne gnoji, otečeno je jako....malo manje boli , mogu da podnesem bez tableta protiv bolova....

Popila sam drugu kafu, sad ću da se bacim na čitanje.... pozajmila 3 knjige iz biblioteke, a bibliotekarka mi spakovala 4.....tu četvrtu me nije ni zadužila, to je ona čitala....a ja primetila tek kad sam došla kući....uzela odmah da je zovem, kad i ona mene zove, da proveri.....sad sam konstatovala da bih i tu knjigu rado pročitala....zanimljiv triler....

:) dobro jutro, dobar dan... danas sam poranila na previjanje, bilo mi je ulepljeno u ranu pa sam jedva čekala da se oslobodim.....dr je pogledala , hoće opet u petak da je vidi, da odluči da li da produži antibiotik... zasad izgleda da se ne gnoji, otečeno je jako....malo manje boli , mogu da podnesem bez tableta protiv bolova....

Magi! :zag: Bas smo se brinule. Pa i dalje oteceno?! :( Ali dobro da manje boli.

Eh, citanje... :aha: Nikako da se nakanim, sve uzmem ovu sazvakanu ekranizovanu verziju. I stidim se same sebe, mislim da bih za pocetak uzela chick-lit. :rumenka:

Dobar dan. Bilo kako bilo, moja improvizovana pita se pojede juce. :rotf: Moracu da ponovim za vikend, sa malom popravkom i testa i fila.

idem opet na more, za 20tak dana
dace mi moji deo para :zskace:
sad mi laknulo malo haha

imamo gosta ovde
se secate da je Lejka zimus nasla stence pa su ostali kod druga i drugarice
sad je drugarica otputovala, oni su jedno zadrzali, tj ona i ja ga cuvam
jadnicak sac se preplasio, pobego kod mene u sobu jer kako se pojavi na ulaznim vratima Lea rezi na njega
al smo danas on i ja prepesacili oko 10km sigurno
slikacu ga pa cu postaviti slike :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back