F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljiljo :klap:
Nemam ništa da dodam sem da sam očekivala veći odziv obzirom da je Ljilja transparentno kao i uvek objavila mesto sastanka . Fantastično. Čula sam da fantastično zvuče uživo i tako je. Idemo na koncert u Arenu OBAVEZNO.

jutro :)

314fpfl.jpg

Ljiljan :zaljubljena:
Moje su kucici izgazili :rida:

Dobro jutro narode
Ja odo na Adu da vozim rolere :metla:

čekaj......šta je povratile? hranu ili belu penu? I da li se to nastavilo i jutros?

Povracala je tri puta u roku od pet minuta.
Prvo je povratila parcice hrane, te koju sam kupila u Pet shopu, sa zutom tecnoscu, a ona druga dva puta samo zuto.
Da li je muci stomak, ne znam.
Ne znam da li smem da joj dam humani Probiotik. I ne znam koliko da ga stavim u cance sa vodom.
Joooj. Kako se mucimo i ona i ja. Ajde ja sto se mucim, nego me nje zao. Mika moja. :(
Tokom dana, do sada nije vise povracala.

Prvo je povratila parcice hrane, te koju sam kupila u Pet shopu, sa zutom tecnoscu, a ona druga dva puta samo zuto.
Ne znam da li smem da joj dam humani Probiotik. I ne znam koliko da ga stavim u cance sa vodom.
Joooj. Kako se mucimo i ona i ja. Ajde ja sto se mucim, nego me nje zao. Mika moja. :(

mozda joj nije prijalo to sto je jela,ako opet povraca mozes da joj das smektu (humani probiotik za zaustavljanje dijareje i povracanja) a kolicine ne znam stvarno.

sad joj daj nesto lagano da jede,ne znam dal mace jedu pirinac :rumenko:
to ce isto da joj smiri stomak,kao i pirincana voda.

Ne znam o kom se psu radi, ja imam maltezera. Oni su vrlo skloni povraćanju. Da desi se da povreti žuto belu penu kao umućeno belence ali uglavnom kad je gladan i i da obično se kako da se izrazim nakašlje, zagrcne par puta dok je odlepi iz grla. To nije ništa strašno prođe, ne dešava se svaki dan,. Mislim da su neke naše prijateljice sa foruma čije su kuce povraćale (jednoj od trovanja) davale ranisan,

Kishice, daj joj samo malo Smekte, ili medicinskog uglja, nema svrhe odmah probiotik, tretiraj je nekim preparatom protiv buva sa produzenim dejstvom.

Za ostale, Milica je Havanezerka. I da, Kishice, dobro nam dosla na F odeljenje. :)

Ne znam o kom se psu radi, ja imam maltezera. Oni su vrlo skloni povraćanju. Da desi se da povreti žuto belu penu kao umućeno belence ali uglavnom kad je gladan i i da obično se kako da se izrazim nakašlje, zagrcne par puta dok je odlepi iz grla. To nije ništa strašno prođe, ne dešava se svaki dan,. Mislim da su neke naše prijateljice sa foruma čije su kuce povraćale (jednoj od trovanja) davale ranisan,

Jao jeste, sto rece mimi`s mom, Havanezerka je, osetljiva nenormalno.
I cesto joj se desava da povrati bas zuckasto belu penu i da se bas tako zagrcne.
A Nova Galenika puna maca, pa sam joj pre neki dan, sada u utorak, kupila novu ogrlicu, neku francusku, cije je trajanje 5 meseci.
Kupala sam je pre dve nedelje, bas kad su bile one nenormalne vrucine samponom koji pored ostalih stvari sadrzi i antiparazitike u svom sastavu. Naravno, pazila sam da joj sampon ne dodje do ociju i njuske.
Od kad smo ovde, primecujem da se dosta cese, ali prilikom pregleda ne mogu nista da nadjem, osim ranice koju napravi cesanjem.
Znaci, ipak je nesto ujeda. :(
Dala sam joj probiotik u vodi. Danas nije povracala, mada ona to obicno radi pri kraju dana. I naravno, ja odmah otkacim...
Hvala svima na pomoci.
I moracu da kupim taj ugalj, posto Ranisan nema sanse da pojede uz hranu, jer je gorkog ukusa ili sam ga pomesala sa Klometolom. Bice da je Klometol gorak.
I necu joj vise davati tu piletinu iz Pet shopa.

Poslednja izmena:
Psi cesto imaju reakcije na p[romenu hrane, ne samo psi, sve zivotinje.
Ako si davala od jednog proizvidjaca i naglo presla na drugi, sam odrganizam zna tako da reaguje.
Ako je od te hrane, ucestalo povracanje, malaksalost u psa, onda promeni hranu.
Cak i od istog proizvodjaca, a razliciti ukus, npr, umeju tako da reaguju.
Zato granule nisu dobra hrana vec treba kombinovati sa granulama kuvano ili jedan obrok jedno, drugi drugo itd

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back