Piši piši, na masažu ne smema za pogačice će vidimo, ček da mi stigne nameštaj, viš da imam problema sas kičmu
![]()
Ama Gordana, ko bre pominje Burek, pogacice, gde li se to igde pominje. A

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Piši piši, na masažu ne smema za pogačice će vidimo, ček da mi stigne nameštaj, viš da imam problema sas kičmu
![]()

Ama Gordana, ko bre pominje Burek, pogacice, gde li se to igde pominje. A![]()
šta će mi nameštaj za burek njega mogu i usput da pojedem 
šta će mi nameštaj za burek njega mogu i usput da pojedem
![]()
:
A, a ti to volis usput, jes vala sada je kosutnjak prolisto, pa zelena trava, ma dusu dalo za je denje Bureci.......:
![]()
šta li si navalio na tu prirodu. A krpelji a gmizavci,insekti i ostala gamad mmmmm?A ne u Košutnjaku radim ozbiljan posao za usput ima druge šume, madašta li si navalio na tu prirodu. A krpelji a gmizavci,insekti i ostala gamad mmmmm?

Pa priroda a uz to jos i drustvo, to su nas u skoli ucili.
A reci ti meni a gde se to usput jos.........
Ja eto ni na Marsu kao i na Ve Neri, nisam cuo za To usput.![]()
Nema na Marsu, Ve Neri . ....cccccccc...... Kakva interkontinentalna neobaveštenost

Nepravilno. Jednačenje suglasnika po zvučnosi piše se spojeno usput 
Idem u horizontalu
da spavam usput 
Uz put,Nepravilno. Jednačenje suglasnika po zvučnosi piše se spojeno usput
![]()

Buđenje. Jutro odeljenjce, opet kiša,e baš odavno nije padala 

doduše onda su mi rekli sme blaga, znači bila je blaga, onda mi je stavio ono stakleno ili kako se već zove onaj vakum tako da sad imam deset crnih krugova na ramenima tj ovom delu oko vrata, onda je malo radio laser i na kraju QQ meni reko rastavi me čovek na sastvne delove. I eto na kraju kaže treba još bar jednom da dođem i da ledom masiram vrat.