F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
o djes drugar, :):kpozdrav:

sta se ima novog, misli posle ovih ludih dana u majcici Srbiji.:hahaha:

Sto se tice efovaca, svako ima pravo na svoje politicko misljenje a sa svima nama je zajednicko " ljubav prema zivotinjama" Svi su dobrodosli...................:cool:

Kada se samo skitam po virtuelnim prostorima Krste pa sve politicke boje vidim:hahaha1: a moju vec znas:kafa:
Zivotinje su jedini prijatelj coveka:ok:

Nema kod mene cile mile, kad se radi ima da se radi i nema mrdanja dok se ne završi,. Juče otišo sam kilavio se čitav dan ali danas i ja krenuh :zper: i gotovo. Haha a u tri navrata je hteo da ide kući :mrgreen: samo da napomenem da je moja mama dva put gora od mene, ja sam zlato za nju :zcepanje:

Kada se samo skitam po virtuelnim prostorima Krste pa sve politicke boje vidim:hahaha1: a moju vec znas:kafa:
Zivotinje su jedini prijatelj coveka:ok:

Lepo je setati i videti i upoznati druge, na taj nacin i dolazimo do Nasih saznanja, kao i potvrda da je i bilo bolje i da se nikad vise nece..........i to sto smo bili.:ok:

A dve stvari u zivotu su potvrdjene za vek vekova a to su : Knjiga i Zivotinja su najbolji drugovi.....:heart: :ok:

Nema kod mene cile mile, kad se radi ima da se radi i nema mrdanja dok se ne završi,. Juče otišo sam kilavio se čitav dan ali danas i ja krenuh :zper: i gotovo. Haha a u tri navrata je hteo da ide kući :mrgreen: samo da napomenem da je moja mama dva put gora od mene, ja sam zlato za nju :zcepanje:

Ma koje zlato, sve mo se cini ona metamorfora od ugljenika " C " ;)

E kolike JEZIKE imate :eek::eek: :rtfm:, more , kuku li se onim vasim.............:hahaha:

E i ja , se tu sas vas zajamavam, jes bogati, tako i treba- Dobih Ja tu plezanje, ej i to bre od razredne, i od Gocaumuscaricousrobovkilerious Ccccc..................................:rotf:

pa sve prema zasluzi :manikir:
ako nastaviš da se kačiš s nas......lele Boške..:eek:..koje li će te tek snadje :zper: :zcepanje::metla::flert::tiganj::koto:

dabome......suFtilnost pravilnog stava je najvažnija :flert::cmok2:
ovaj Profa arhaičan bre.......ili mu korbač nedostaje :zcepanje:

Ej gle ove pricaju o SuFTilnom staFu, ono Mrki pogled, podbocene ruke i to sas kozni bicevi, Fatra iz Usta................... Ufffffffffff :hahaha:

More nestalo uzengija, ovdekana su zabranjene Taki metodi, a sas druge strane,eeeeee sam se osvestia.:think:

SLOBODA--------------lakse se dise-------Bronhi :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back