F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mi stalno kao nesto pregledamo i uvek vratimo u orman.retko bacamo sve kao nosicemo.

a inace garderobu i obucu sve stavljamo kod kontejnera i pokupe za cas posla,nekom znaci ;).

ja sam tako odnela svu garderobu mojih roditelja u udruženje penzionera....bilo je sve lepo očuvano i čisto....i puno ćebadi, pokrivača, posteljine....kako su samo zahvaljivali!

BRAVO POMETENI...PRELEPE FOTKE.

dobro jutro..KISA Ljiljo..kisa ce da pada sve dok ne prodju preslave.

Kod mene je upravo poceo ARMAGEDON..Nebo je crno a kisa pada i odozgo ali i ODOZDO...i sa desne strane a Bogami i sa leve.

:eek:

dobar dan....kiša, tmurno, malo vetra, ali srećom nije hladno....ostavila kola kod majstora i dok sam se vraćala lepo pokisla, i baš mi je prijala šetnja po kiši....sad čekam da me zove kad završi...a orman čeka...mrzi me da počnem, najverovatnije i neću....sve me boli....

Dobar dan. Ne mogu da dodjem sebi, nocas su mi Mrvica i jez razbili san. I razmisljanje sta bi bilo da nije samo nju opljackao, da je nasao macice, podavio bi ih garant, nikad veceg jeza nisam videla! :eek:

Grobar dan :D

298917_202291423176227_131769866895050_522227_903879602_n.jpg

Krece masovno uclanjivanje u SNS, a od strane onih koji ne zele da im doticni bude predsednik. :lol: Licno, nisam glasala jer su mi obojica, a i buduci premijer, apsolutno degutantni, narocito ovaj prethodni.

BRAVO POMETENI...PRELEPE FOTKE.

dobro jutro..KISA Ljiljo..kisa ce da pada sve dok ne prodju preslave.

Kod mene je upravo poceo ARMAGEDON..Nebo je crno a kisa pada i odozgo ali i ODOZDO...i sa desne strane a Bogami i sa leve.

:eek:

Dosta je to tamo pitomo, kampovi su ogradjeni, ima se i topla i hladna voda, drugar ima veliku kamp prikolicu i sa prikljucenom vodom , strujom i regulisanim Patio, i ima debeli hlad, dusu dalo da se malko i dremne. To sam i iskoristio dok su ostali trknuli da kupe cigara u Rezervatima koji pripadaju domacim, na ovom prostoru se zovu "Sest nacija", boks cigareta koji su oslobodjeni poreza je samo 18 $ a neki i preprodavaju u Torontu za 30$ i opet je usteda od 30 $. normalno drustvo je kupovalo samo za sebe i lepo smo se proveli. A sto se tice Mede i kad bi dosao i kad bi me video, uhvatio bi on tutanj , Tolko strasno izgledam.......hehehe:rotf:

A vidim da se i nebo zali, pa vam salje i kisu i ..................kao da kaze e sad cete da vidite.:hahaha::hahaha:

A evo slicice kod usca reke Humber, tu kod mene , predivan park je uredjen i sa oazama za divlje ptice i sikare, tu su ,normalno odavno napravili i brdo koje je sa dve strane dosta strme, a sa dve strane blego, na vrhu su klupe i ima se pogled ka Americkoj obali, dobro za vezbu, na obali se grade lukzuzne zgrade........

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

odgojena je protiv nasih stavova:manikir:

Nemoj nju, politicki je mnogo obojena:per:
De ste ljubitelji zivotinja:kpozdrav:

o djes drugar, :):kpozdrav:

sta se ima novog, misli posle ovih ludih dana u majcici Srbiji.:hahaha:

Sto se tice efovaca, svako ima pravo na svoje politicko misljenje a sa svima nama je zajednicko " ljubav prema zivotinjama" Svi su dobrodosli...................:cool:

Da li pozdrav važi i za veče Grobar veče :ok:
Proglasio me muž za goniča robova:mrgreen: nema mrdanja iz garsonjere dok se ista ne završi :lol:
Rame me i dalje boli i nije se odblokiralo od krečenja i ribanja, naprotiv sad me boli još više i kao da je malo oteklo, ali sutra će mene lepo čika da namesti :lol:

Da li pozdrav važi i za veče Grobar veče :ok:
Proglasio me muž za goniča robova:mrgreen: nema mrdanja iz garsonjere dok se ista ne završi :lol:
Rame me i dalje boli i nije se odblokiralo od krečenja i ribanja, naprotiv sad me boli još više i kao da je malo oteklo, ali sutra će mene lepo čika da namesti :lol:

Znaci dobismo Gordanius Caricousgoinocausrobovious :eek:

E sad su eFovci nadrljalikonaplevious sas Nju. :rotf:

Sce me sad da posalje ih brate , mejdu ostalu robovsku kulaksko drustvo. :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back