Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
I opet ista ocena...Eto nisi bio dobar![]()

cao Jocosamo da mahnem![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I opet ista ocena...Eto nisi bio dobar![]()

cao Jocosamo da mahnem![]()

Sto da masem kad se opet vratim.Istopile se zasluge
Zaboravili na tebe, nije te dugo bilo, a i nećeš da mašeš kad odlaziš![]()

za xxxx dana 
Dobro, nemoj da sitnicarimo.za xxxx dana
![]()

Sto me zaboravili i nema veze, nego gde su bre oni silni ljudi?Ajd necemo, al izgleda izgleda su te svi zaboravili, sem izgleda mene![]()
Nemoj da te Goca zaboravi inače si nadrljao...![]()

Srecom te dodjoh veceraske.Nemoj da te Goca zaboravi inače si nadrljao...![]()
Sto me zaboravili i nema veze, nego gde su bre oni silni ljudi?
Sto me zaboravili i nema veze, nego gde su bre oni silni ljudi?

Eh nemam pojma. Svi zauzeti, Magi navraća redovno, Jocika takođe, Ljilja se redovno javi ujutru a posle kako kad. Mimis takođe a ostali ponekad. Kilavili smo se jedno mesec dana da ispišemo zadnjih 20 strana na prošlom odeljenju. Ja se igram pa bacim pogled povremeno.
da , ti i ja smo najviše ovde...
ormani su najgori.
ja ne znam odakle sad ovoliko stvari u mom ormanu
i nikad nista ne mogu da nadjem,a onda pozovem sestru i nadje iz prvog![]()
![]()
jao Jocika, meni kažeš....mrzim da sredjujem ormane...mrrrrrziiim...
a moram, letnje stvari sam samo po koji komad izvukla, treba to pripremiti, ..eo mene Magdo!heeeej...pa gde si ti ! nemoj mi reći da nas nisi mogao naći...![]()

eo mene Magdo!
ono, malo kao kisa oko Kragujevca...![]()

Preko prece, naokolo blize.a što ne pitaš za put, pa da ne lutaš....![]()
Hahah mi imamo starinarnicu. Pošaljemo na plac ono što nismo sigurni da bi bacili![]()
ja tako neke stvari nosim u podrum....pa i ćerka ima kod mene u podrumu, jedno 20 kutija što svoje što dečje garderobe...Hahah mi imamo starinarnicu. Pošaljemo na plac ono što nismo sigurni da bi bacili![]()
Preko prece, naokolo blize.![]()
ima istine u tome....a ti malo manje lutaj i dodji na odeljenje...vidiš kako se razbežalo društvo...... kao onaj orkestar ''jedva se sabrasmo''.ima istine u tome....a ti malo manje lutaj i dodji na odeljenje...vidiš kako se razbežalo društvo...

... kao onaj orkestar ''jedva se sabrasmo''.![]()