F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hvala: :) dosta za sad slika cveća, ipak je ovo tema o kućnim ljubimcima....a slikala sam i Lenu, ali to su totalno neuspeli pokušaji...to kuče ne možeš navatati da na slici liči na sebe ...garantovano okrene glavu, zatvori oči, ili žmirka...ili istrči iz kadra....:hahaha:

inace ovo je ta blentava Luna :).
2d6tr9h.jpg

ona ce prositati i doru u ludostima.
i vise zna od dore :rumenko: ti ljudi su je svasta naucili tj.vaspitali nije ni cudo kad rade sa psima godinama.

nenada mrzi da je slika,bas je neki.

daklem, molim da me razredna upiše za doživotnog člana ovog deljenja !!! DOKAZ : pošto me krsta izbacila, kod ponovnog prijavljivanja sam u lozinku upisala reč lepotica koju sam htela da pišem u postu kao odgovor na sliku koju je Joca postavila...daklem ne da sam F odeljenje , nego elitno i van konkurencije....zrela za lazu...

.........................

:bye:

Poslednja izmena:
daklem, molim da me razredna upiše za doživotnog člana ovog deljenja !!! DOKAZ : pošto me krsta izbacila, kod ponovnog prijavljivanja sam u lozinku upisala reč lepotica koju sam htela da pišem u postu kao odgovor na sliku koju je Joca postavila...daklem ne da sam F odeljenje , nego elitno i van konkurencije....zrela za lazu...

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back