F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro :kafa::kafa:

img1068-1.jpg

Ona mi se dopada sa ledjima..:klap:..ledja u prvom planu a brodovi u drugom ali jasno je...odlično je ispala kompozicija fotografije

Kafa bre ima i za tebe, taman posla da nema :rtfm:
evooooooo :kafa: :cmok2:
probaj da napraviš salatu od njega....mislim od ovog osunčanog paradajza :zcepanje:

:hahaah: nasmejaste me ...profo el vidiš da je to ruža posle kiše- kakav paradajz ! kod mene isto polegle ruže, irisi, božur...sve teško od silne kiše...

dobro jutro !!! :)

I meni se najviše svidja ona slika s ledja....baš je super...:klap:

:hahaah: nasmejaste me ...profo el vidiš da je to ruža posle kiše- kakav paradajz !

dobro jutro !!! :)

I meni se najviše svidja ona slika s ledja....baš je super...:klap:

De bre Ruza, ma lepo se vidi PARADAJZ, gde Ljiljka da sadi Ruze, to je za KapiTALISTe, jelte, za mene sve sto nije paradajz more da bude Tomato i gotovo, to se moze da se jedi ...........hahaha

A gde da se slikam spreda, bre svi biste pobegli sa nove teme. :rotf::rotf:

De bre Ruza, ma lepo se vidi PARADAJZ, gde Ljiljka da sadi Ruze, to je za KapiTALISTe, jelte, za mene sve sto nije paradajz more da bude Tomato i gotovo, to se moze da se jedi ...........hahaha

A gde da se slikam spreda, bre svi biste pobegli sa nove teme. :rotf::rotf:

dabome.....Ljiljka i Ruže ....ne ide bre :manikir::mrgreen:
eeeeee kad bi Ljiljka imala samo dva-tri ara veći plac.....video bi ti i paradajz, lukac, krompir, tikvice, šargarepu...ma sve bre po red i voćeeeeee ....more na pijac da ne otidnem :aha:

A jes mi tu nesto sumnjiv ova paradajz, nesto se spustio, mislim glavu, a i nije bre okrugao a nije ni na cose...........more Ljiljka sta Ti to EkSperiMetises, A.:per:

Sumnjiv ti a? :zper:
Ako, i treba tako...pa ovo je net bre, može sve pa eksperiMentiŠem ....kuj zna kaki će dasa da ispadne na kraju....od paradajza ....kad se oporavi tj. podigne :zcepanje:
A ovi ćoškovi to mu kamuflaža.....zbog terorista :rotf:

Dobro jutro Magi :zag:

more odo Ja da spivam, tesko mi pade sad ova kafa a da ne pricam o paradajzu.:lol:

Ce vam posaljem malo sunca i eto povrca do mile volje.

E da nije Ljiljka bi se zvala Ruza-Rujka...........:per:

dabome.....Ljiljka i Ruže ....ne ide bre :manikir::mrgreen:
eeeeee kad bi Ljiljka imala samo dva-tri ara veći plac.....video bi ti i paradajz, lukac, krompir, tikvice, šargarepu...ma sve bre po red i voćeeeeee ....more na pijac da ne otidnem :aha:

mani se , Ljiljo, nije ti dosta kancelarije, knjiženja , još bi da kopaš i sadiš....i da prodaješ....imaš ti i ovako dosta u bašti da sredjuješ....taman dosta...:zag:

mani se , Ljiljo, nije ti dosta kancelarije, knjiženja , još bi da kopaš i sadiš....i da prodaješ....imaš ti i ovako dosta u bašti da sredjuješ....taman dosta...:zag:

ma ne da prodavam.......samo za nas....joj, znaš kako ja to volim i kako sam uživala dok smo koristili maleni deo u placu komšije.....malečko bre a dva leta majstori i mi od toga jeli kad smo zidali i još delili Maca i ja kolegama

jAO, TVOJ PROCVETAO :eek::zaljubljena:
moj kasnije, mada sam ga presadila....opet hahahah
sad lepo ide uz komšijsku žicu. Ona Mazina ruža i on su smetali jedno drugom

ovaj je procvetao , ali ružičasti, isti kao tvoj još nije...ima samo pupoljke, jos su dosta mali....ja, moje nisam presadjivala otkako ih imam nekih 7-8 godina...samo ih u proleće odsečem na visinu od oko 20-30 cm...a morala bih da im dam i malo djubriva...mislim...:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back