LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.666
OndaK uvodimo dežurstva
- - - - - - - - - -
Nisam se žalila. Sekira me Mrca, nešto mi ne jede tj počeo samo jednom dnevno da jede![]()
još nešto od pojava?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OndaK uvodimo dežurstva
- - - - - - - - - -
Nisam se žalila. Sekira me Mrca, nešto mi ne jede tj počeo samo jednom dnevno da jede![]()
Nšta drugo samo izbacio jedan obrok.
sunce i kod mene
Krenula sam da umesto dzezve, na vec vrucu ringlu stavim solju sa vodom
zastala na vreme, sa rukom u vazduhu![]()
Magi, kada budes papala jedno parce ,pite sa visnjama , onako u rolu spremljene , molim te u slast da je pojedes, pominjujuci mene,,,, a ja znam da cu Tada da bidnem namiren sa KOLACEM. HahahahaMore bolje da se ne srecate, mislim susretnete negde, vis da je prava vestica i sp[rema tu i tamo trave...
Hmmm, kako li se odma dofatila sas Ljiljkom i .... bunjike....jos hoce da ih tura, samo ne znam gde i kako.
Srecom da sam daleko ,pa bas bih voleo da ih vidjam onako napasuljene sas Bunjikom...
Pošto mi ne daju da vam dam repke, Mileva, Goco ! ovako ću da pohvalim vaše ćerke - prelepe su.....
ja još nisam dobila nazad fotoaparat sa slikama unuke, tako da od mene još nema slika....biće...pre ili kasnije....
Samo opušteno,a za stres terapija od juče bunjike![]()
Sve su to travke lekovite,čista alternativa
P.S. Moramo da poštujemo pravila:1) ne povredi nikoga i čini šta ti je volja, i 2) šta god poslao vratiće ti se trostruko.![]()
Ja to resavam kupovnim valerijana kapima.
Kroulijevske fore? Rispekt! Kao trgovac licno ne mogu da ih primenjujem toliko ali ako se nekom od kupaca ne svidja sto nam se moje dete i moje dve macke motaju oko nogu, jasno i glasno cu da im skrenem paznju da su oni tu jer ja to zelim a kupac je samo izvor novca.
'Bar dan zelim. Jos uvek umorna, pijem Revitu.
Profo, pita sa višnjama , eno se hladi....rado bih ti poslala neko parče...... sliku ne mogu da postavim jer još nisam dobila nazad moj fotoaparat....a sa telefona ne znam da prebacim....visoka je ta tehnika za mene...
i dobar dan vam želim....uradjen servisa auta, sreća pa ne gledam kilometražu, već godišnje jednom dam da se uradi....daklem, filter ulja je bio raspadnut ....vrlo brzo bi mi zaribao motor....kvalitet je da bogsačuva....
šta je Goca skrivila kad je pocrnila ?
Više Dž.Grardner i prava wicca ,matični mleč čini čuda za imunitet i oporavak organizma od fizičkih i psihičkih napora![]()
Slatkica.A sto im ne otvoris njihov album?