F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutrooooo :kafa:

img1083-1.jpg

Eto, Lena da nije prva videla ti ko zna kad bi ustanovila da je termometar pao hahahahahaha

Magi Kod tebe 9 na Paliću ili gde god vam je stanica ,kod nas 8 a u Košutnjaku 6
Dobro jutro.
Da prošli put smo za dva dana ispisali 100 strana da stignemo do 800-te strane a sad...
Rekoh polečili smo se.

Magi Kod tebe 9 na Paliću ili gde god vam je stanica ,kod nas 8 a u Košutnjaku 6
Dobro jutro.
Da prošli put smo za dva dana ispisali 100 strana da stignemo do 800-te strane a sad...
Rekoh polečili smo se.

da, na Paliću je meteoroška stanica...ako je tamo 9, onda je tu kod mene za 3 - 3 stepena više....ali je tmurno, vetrovito i sipi prava jesenja kišica....

Noćas nisam spavala 3 -4 sata. legla u 1 probudila se u 4 zaspala sa ponovo mislim tek oko 6 ali ustala u 7 da ispratim dečurliju u školu. Zamolila sina da izvede Mrcu da obavi šta treba i onako pada kiša pa ne mogu da ga šetam, u stvari mogu al onda moram da ga kupam posle toga , a neki komšija nas obavestio da će vodu da zavrne prepodne, tako da sad spremam ručak i ...:aha:

DOBAR DAN...SNEG !!!

navikli smo na promene osim kad je u pitanju vlast...tu nikako da se opametimo

pametan svet : ne valjas 4 godine..odma SMENA
kod nas vladaju 100 godina i onda nekako jedva uz pomoc MOTIKE I BAGERA se nakanimo..al opet uz stranu pomoc...

Kereći zlotvor. Celo jutro spava ko umlaćeni sa sve četri šape u vis, ali čim sam ja legla razlajalo se ko blesavo. Umlatiću ga.:evil:
Zdravo Pajče, kako si, šta se radi?
Ljiljka jel ti ti imaš malo manje posla :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back