F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam pravila svečani ručak, deca imala svoje obaveze, posao i tako...biće sledeće subote...za dobru klopu nikad nije kasno... išla sam kod sestre od ujaka, njena ćerka isto na današnji dan rodjena ....samo ona ima upola toliko godina nego ja....

dsc00413ts.jpg
[/URL][/IMG]Vidi
kakvi smo blesavi :zcepanje:

:rotf: Vidi ih samo, svaka cast cast i jedna fotka sto valja! :zcepanje:

Nisam pravila svečani ručak, deca imala svoje obaveze, posao i tako...biće sledeće subote...za dobru klopu nikad nije kasno... išla sam kod sestre od ujaka, njena ćerka isto na današnji dan rodjena ....samo ona ima upola toliko godina nego ja....

Za dobru klopu je uvek prilika, nevezano za povod. :zag:

:ljutko:.....ccccccc.......

Naravno da se šalim Magi :lol:

Eh četri maltezera, od 100 fotografija dal valja 20, nisu se zaustavljali

Sve znam. :aha:

OdoK dok me neko jos ne sa'vata ovde u kanc. da trazi da mu otvaram magacin! :dash:

Uspela sam ponovo da dođem do računara :lol: Večeras gužva.
U javnom gradskom prevozu s Mrcom nisam imala problema. Čak su ga od Novog Beograda pa do Doma omladine mazili češkali itd a posle Pančevačkog mosta samo zagledali ali me niko ništa nije pitao tj nisam imala nikakvih problema i pored toga što nemam tranporter bio je u običnoj torbi na početku iz koje je naravno iskočio brzo.

Super. :) Ne moras plasticni transporter da mu kupujes, ima kod Kineza (samo da savladas averziju) torbi od impregniranog platna, velicina otprilike za njega je (u KV, kod tebe i jeftinije, verujem) oko 1500.

Vidite budalu od maceta u kugli za hrcka! :rotf:

Gledala sam u Pet Centru a tamo su naravno skuplje strpala sam ga u torbu za plažu :lol:, Kasnije smo bili bezobrazni a pošto nije bilo gužve stavila sam mu onu njegovu pelenu na koju nikad nije hteo da piški na sedište do menei tako ga nisam svo vreme držala a danas je baš bila vrućina.

Zimus sam pokušavala da u TC kod Kineza nađem te što drže opremu za pse ali nisam uspela, doduše nisam baš marljivo ni tražila jer baš i ne volim da idem tamo, ali koga god da sam pitala da li ima te radnje svi su se bečili i čudili.

Zimus sam pokušavala da u TC kod Kineza nađem te što drže opremu za pse ali nisam uspela, doduše nisam baš marljivo ni tražila jer baš i ne volim da idem tamo, ali koga god da sam pitala da li ima te radnje svi su se bečili i čudili.

Ovde svi drze sve a ovo sam samo kod jednih videla. Kod drugih sam videla zimus super prsluke za 750 dinara (mada za vece pse), istina, oni amovi im nisu nizasta, povodnici iz kompleta jos i mogu da posluze za ne daj Boze ali plasticne cinije su OK.

spava mi se,i ne raspolozena sam.

pih,videm da vidim sta radi moj dzukce :).

Treba i ja moju da pustim i da obiđemo parohiju malo. Valjda večeras neće da dobije batine od mačke. :lol: Što me podseti, moram malo da zaštitim mačkama kutiju, zahladneće jako. noćas. :(

To je važno, da ne pomisli da ga se nismo setili :lol:
Sipala sam vino.:aha:

Mislim, ja sam mu prenela, sad, ne sećam se je li odgovorio na temi, ali link je dobio.

a moje džukelče se silno umorilo, samo je jelo i spava od kad smo doši l:zcepanje:

Konačno i njega neko da umori! :lol:

Pih, već drugi dan pokušavam da odgledam epizodu i ne da mi se! :besna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back