LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.540
E svašta, nešto si se zamerila dotičnom programu![]()
ma bre......davaj neki drugi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E svašta, nešto si se zamerila dotičnom programu![]()

Će napišemo protestno pismo administratorima na Imageshack-u

dobar dan...odjutros ništa nisam uradila, samo se vučem kao prebijena mačka....ni kuvati neću, imam šta jesti...jedino sa Lenom u školicu, popodne...jednostavno nemam snage....
Ljiljo, meni je tinypic dobar za slike...ne treba registracija, samo ukucati ponudjenu kombinaciju slova ili brojeva...

Magi opušteno, ne žuriš nigde, uživaj![]()
a na lapu mi prihvatili.....mislim oduvek imam 3.....ebo lud ybinjenog 

Znate šta sam uradila. Ulupala slatku pavlaku zasladila s fruktozom i sad je upravo tamanim.proveri koji ti je jezik ukljucen i da li su ti ukljuceni brojeviAuthentication failed. Please check username and password entered
.Znate šta sam uradila. Ulupala slatku pavlaku zasladila s fruktozom i sad je upravo tamanim.

jes vala......nemoj da \uri[.....evo ja....ne \urim nigde.....sad sam u dodaj sam pre podne.....'u vidim uve;e hahahahahaha
nego, oni iy umage poslali mejl...ka\u da pasword ne mo] da bude od tri karaktera....a na lapu mi prihvatili.....mislim oduvek imam 3.....ebo lud ybinjenog
![]()
odoh da ubacim još jedan kafetin, i da se malo pružim....idemo sa lenom u školicu....čas počinje u 5 , ali volim da odem ranije da je pustim da se izjurca dok nema nikoga da je napada....
Ako ja ću uskoro bez kafetina da prilegnem,kad već moram na odmoru da ustajem rano zbog dečije škole mogu bar popodne da konjišem 
idi ranije,da se izjurca i da malo pronjuska,da je posle mirisi ne odvlaceodoh da ubacim još jedan kafetin, i da se malo pružim....idemo sa lenom u školicu....čas počinje u 5 , ali volim da odem ranije da je pustim da se izjurca dok nema nikoga da je napada....

haha, veselo nam drustvo
mimis kupila sam jedne farmerke i majcu, sad samo neke sportske baletanke da nadjem
i hocu one heklane cizme da uzmem jer imam jednu suknjicu koja bi uz to isla![]()