jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
kad pre prodje 7 dana:
Eto, toliko o tvojoj revnosti!
Dobar dan. Moje dete se vratilo sa Zlatibora i odma' trazila da ide na picu!![]()

kako joj bilo
?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad pre prodje 7 dana:
Eto, toliko o tvojoj revnosti!
Dobar dan. Moje dete se vratilo sa Zlatibora i odma' trazila da ide na picu!![]()

?
.Pošto nisam stigla da napravim tortu za novi početak, evo vam malo Aleksinih rođendanskih "tortica".
![]()
Prijatno!

inace ja se vratila sa rodjendana.
dete se obradovalo torti.

Izgleda ću ja ponovo da budem glavna alapača, moram pijem kafu sama![]()
Pošto nisam stigla da napravim tortu za novi početak, evo vam malo Aleksinih rođendanskih "tortica".
Prijatno!![]()
Srecan rodjendan, mada sa zakasnjenjem, tetkinom mezimcu! A vidim, ima i gliste, doduse ne besne nego gumene. kad pre prodje 7 dana
kako joj bilo?
Puna je utisaka, pobedila je na maskembalu (kao plava vila) i na recitovanju i proglasena za naj-manekenku. Da znas da bi mi prijala jedna kafa
Pozdravljam vas do sutra. 
Šta je, prošla nas euforija povodom zatvaranja tj otvaranja odeljenceta. E vala ne znam za ovo moje kuče al ja sam crkla u šetnji, evo sva lelujam.

Ja cu sad da zgotovim na brzake jednu pitu zeljanicu. Samo me mrzi do radnje da odem.
Haha ja se još nisam izduvala. Nešto mi ne prija ova vrućina, a i baš sam se umorila. Bila sam skora dva sata s njim napolju.
E stvarno ne znam šta da radim s njim ne prestaje da laje.
dobila sam račun za gas, za novembar....ukupno 13 800 , stim što sad treba da plati 8600 a do juna još 5200....a nisam se ni pošteno ugrejala , samo je 19- 20 stepeni...dobila sam račun za gas, za novembar....ukupno 13 800 , stim što sad treba da plati 8600 a do juna još 5200....a nisam se ni pošteno ugrejala , samo je 19- 20 stepeni...
Le le a koliko kvadrata greješ
86 kvm je moj stambeni deo, to grejem, ali ima u sklopu kuće garsonjera od 25 kvm, koju ne mogu izdati, pa je i ne grejem.... zato i hoću da prodam kuću, za mene samu je prevelika...