F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Simpatično Mimi, kad je pre par godina moja ćera tražila mačku baš sam ovako zamišljala, izgrebana fotelja iscepana zavesa itd..

Ali nema sanse da ih ne volis, tako se djubrad uvuku pod kozu! :zaljubljena: Sto kaze Val, jednom mackar-uvek mackar. A vidi ovo:

Ma ljudi moji.
Uzeh da sa DVD i CD da pogledam slike i da nesto uspem da vam posaljem ali nesto nije uredu.
Il samnom ili je Moja bivsa nesto uradila.
Kad stavim disk u Laptom, pojavi se "auto play blank -.BLANK CD ili DVD?????
Ma preko 20 CD i svi isto.........
More cu da P.......im nacisto, em je odnela sve slike, sa namerom da probere sta ce da uzme kao SLAJDOVE i nikad ih nije vratila a sad ovo.......??????????

Sta li si joj zgresio toliko? :lol:

Ma ljudi moji.
Uzeh da sa DVD i CD da pogledam slike i da nesto uspem da vam posaljem ali nesto nije uredu.
Il samnom ili je Moja bivsa nesto uradila.
Kad stavim disk u Laptom, pojavi se "auto play blank -.BLANK CD ili DVD?????
Ma preko 20 CD i svi isto.........
More cu da P.......im nacisto, em je odnela sve slike, sa namerom da probere sta ce da uzme kao i SLAJDOVE i nikad ih nije vratila a sad ovo.......??????????

:eek::eek: a izvinte ProFo ako nije indiskretno...a jeste....al nema veze ...to ti je što ti je :zcepanje: kad je GospoDža napustila Vas? grubo.....samo....okvirno samo pre kolko godina?

evo mene opet..max max....

Jesi osusio kamen? :D I sledece godine kao sto sam ti rekla, moj pokojni otac je cak probusio jednu rupu za kanapce, al' ono najlonsko (jer bi konoplju nagrizla kiselina) i tako dodatno osigurao da kamen ne propadne, sa spoljasnje strane kace kanapce visilo na ekseru, pa verujem da su tolike Rimljani koristili za razapinjanje na krst. :think:

Devojke veliki pozdrav.
Nemesis ode...m.mom,kako si ti?

Joj, druze, slinavo vec dve nedelje. :aha: Jos sad pijem ACC, ne mogu da se nakupujem maramica. :besna: Osim toga, zasad OK, al' nesto mi se javlja da ce da me drmne skorije, i u ruku i u nogu a bogami mozda i u oko. :lol:

Ma da se vama pozalim, ni USB ne radi, SVI SU PRAZNI. Ma me je ojadila nacisto.......... U P M.............
Sem SD kartice tu oko kuce . Marka i Baste. NEMAM NISTA>>>>>>>>>>>>>>

Au, bas je ljuta! :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back